Niftylift HR21 4x4 - Virallisesti maailman paras kuukulkija

Kuukulkijat, Niftylift, Niftylift HR 21 Hybrid -

Niftylift HR21 4x4 - Virallisesti maailman paras kuukulkija

Niftyliftin uusi HR21 4x4 on voittanut Vuoden Tuote palkinnon kansainvälisessä IAPA 2018 palkintojenjakotilaisuudessa Miamissa.

IPAF on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missiona on edistää nostinten turvallista ja tehokasta käyttöä maailman laajuisesti antamalla teknistä neuvontaa ja tukea, vaikuttamalla ja tulkitsemalla lainsäädäntöä ja standardeja, sekä  turvallisuusaloitteiden ja koulutusohjelmien avulla.
IPAF n omistavat sen jäsenet, joihin kuuluvat valmistajat, vuokrayritykset, jälleenmyyjät, urakoitsijat ja käyttäjät. IPAF: n jäsenet käyttävät enemmistöä nostinten vuokrakalustosta maailmanlaajuisesti ja valmistavat noin 85% markkinoilla olevista nostimista.
 
IAPA (International Awards for Powered Access) on IAPF:n vuosittain järjestämän konferenssin yhteydessä pidettävä palkintojenjakotilaisuus, jossa alan johtavista asianatuntijoista koostuva, riippumaton tuomaristo valitsee voittajat 13 palkintokategoriassa uusista tuotteista ja innovaatioista turvallisuuteen ja koulutukseen.

Niftylift HR21 4x4 voitti Vuoden Tuote -palkinnon Kuukulkijoiden kategoriassa, päihittäen tiukassa kilpailussa muiden alan valmistajien tuotteet.
 
Tässä lainaus tuomaristo kommentista HR21kuukulkijasta:
 
"Meidät vakuutti kokonaisuus; kuukulkijan alhainen paino ja hybridi ominaisuus mahdollistavat pidemmät käyttöjaksot ja huomattavat säästöt polttoaineessa.”
Niftylift HR21 4x4 award


Niftylift haluaa kiittää ja onnitella koko  HR21 4x4 kuukulkijan kehittämisessä ja valmistamisessa mukana ollutta tiimiä. Tällaisen tuotteen luominen ja tuominen markkinoille edellyttää lukuisten omistautuneiden ihmisten yhteistyötä ja tämä palkinto osoittaa mitä voidaan saavuttaa kun lahjakkaat henkilöt toimivat yhdessä tiiminä.
 
Tämä viimeaikainen menestys kertoo Niftyliftin asemasta alan johtajana innovaatioiden ja suorituskyvyn suhteen.

Tutustu maailman parhaaseen kuukulkijaan BAU-METin sivuilla!