Kuukulkijat RSS

Henkilönostimet, Hybridi, Kuukulkijat, Niftylift -

Niftylift on alallaan ensimmäinen valmistaja, joka tarttuu toden teolla ympäristö haasteisiin.  Niftylift on ainoa valmistaja, jolla on autoteollisuudesta tuttu aito hybriditekniikka. Sähkökäytössä henkilönostimessa on ”nolla päästöt” ja sillä voidaan sisällä tai ulkona missä tahansa ympäristössä puhtaasti ja hiljaisesti.  Hybriditekniikan tehopaketti sisältää myös kehittyneen pakokaasunpuhdistusjärjestelmän. Ympäristön kannalta ratkaiseva etu Niftylift henkilönostimissa on se, että Niftyliftin koneet ovat  kompaktin kokoisia ja huomattavasti kevyempiä kilpailijoihin verrattuna.

Lue lisää

Kuukulkijat, Niftylift, Niftylift HR 21 Hybrid -

Niftyliftin uusi HR21 4x4 on voittanut Vuoden Tuote palkinnon kansainvälisessä IAPA 2018 palkintojenjakotilaisuudessa Miamissa. 

IPAF on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missiona on edistää nostinten turvallista ja tehokasta käyttöä maailman laajuisesti. IPAF n omistavat sen jäsenet, joihin kuuluvat valmistajat, vuokrayritykset, jälleenmyyjät, urakoitsijat ja käyttäjät. IPAF: n jäsenet käyttävät enemmistöä nostinten vuokrakalustosta maailmanlaajuisesti ja valmistavat noin 85% markkinoilla olevista nostimista.

Niftylift HR21 4x4 voitti Vuoden Tuote -palkinnon Kuukulkijoiden kategoriassa, päihittäen tiukassa kilpailussa muiden alan valmistajien  tuotteet.

Lue lisää

Henkilönostimet, Kuukulkijat, Niftylift, Niftylift HR 21 Hybrid -

Kävimme kuvaamassa Niftyliftin HR21 Hybrid 4x4 mallin YIT:n työmaalla Turun Fabriikissa. Fabriikki on tulevaisuuden asuinalue Turun keskustan tuntumassa, tapahtumakeskus Logomon vieressä. Fabriikin rakentaminen toteutetaan vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan alueen keskustanpuoleiseen reunaan kuusi asuinkerrostaloa ja noin 300 asuntoa. Toinen vaihe rakennetaan alueen keskelle tulevan Tenderipuiston toiselle puolelle. Kolmannessa vaiheessa rakentuu Köydenpunojankatuun rakentuva kortteli. Fabriikki on uniikki kohde, sillä kaupunkien keskustoista löytyy enää harvoin yhtä suuria rakentamattomia alueita. Uusien keskusta-asuntojen kysyntä onkin YIT:n aluejohtajan Jyrki Meren mukaan ylittänyt kaikki odotukset; Fortunan 82 asunnosta on varattu jo lähes kaikki. Lähde: http://news.cision.com/fi/yit-oyj/r/turun-fabriikin-ensimmainen-asuintalo-sai-peruskivensa,c2112623 Haastattelimme YIT:n työnjohtajaa Henri Sumentolaa ja kysyimme tuntemuksia Niftyliftin käytöstä verrattuna muihin vastaaviin henkilönostimiin. Sumentola kertoo Niftyliftin olevan...

Lue lisää

Henkilönostimet, Kuukulkijat, Niftylift, Niftylift HR 21 Hybrid -

Kävimme kuvaamassa Niftyliftin HR 21 4x4 MKI Hybridimallin NCC Linnafältin työmaalla, Turussa.  NCC:n vastaavan mestarin Seppo Kalliolan mukaan Niftylift HR21 Hybiridi on erittäin helppo käyttää, siinä on hyvä ulottuma, kompakti koko ja hyvät puomiston liikkeet. Lisäksi hän nostaa hyväksi ominaisuudeksi sen, että ei tarvitse aina käynnistää dieseliä kun siirtää tai käyttää puomistoa vain hetken vaan voi käyttää laitetta pelkästään akun avulla. Olemme BAU-MET:lla erittäin tyytyväisiä Niftyliftin saamaan pelkästään positiiviseen palautteeseen. Ohessa artikkeli puukaupunkirakentamisen käynnistymisestä kun Linnanfältin alueen rakentaminen nytkähti käyntiin NCC:n aloitettua As Oy Turun Puulinnan rakentamisen. Myös muiden alueen rakentajien uskotaan pian lähtevän liikkeelle, ja kaikkiaan alueelle tulee noin tuhannen ihmisen...

Lue lisää