Tapahtumat RSS

Altrex, Altrex alumiinitelineet, Tapahtumat -

BAU-MET osallistuu Skanska konevuokraamon Turun pisteen perinteisille Sikaa & Salaattia päiville torstaina 23.5.2019 klo 10-14. Esillä on mm. Altrexin näppärääkin näppärämpi MiTower teline, joka mahtuu pieniinkin tiloihin ja kulkee kätevästi mukana. Yksi ihminen saa ja pystyy kokoamaan tämän telineen ja siihen on saatavana myös rappukäytäväpystytys sarja. Tule tutustumaan Skanskan konevuokraamon laajaan valikoimaan ja tapaamaan Skanskalaisten lisäksi BAU-METin Mikoja.  

Lue lisää

Tapahtumat -

Kiitos kaikille BAU-METin soppapäiville osallistuneille. Sää suosi tapahtumaa ja kävijöitä oli kiitettävästi.Hernerokka ja pannukakku maistuivat.    Onnetar arpoi tietovisaan osallistujien kesken kaksi älykelloa. Onnelliset voittajat ovat: Ari-Pekka Ansio Ansion Sementtivalimo Oy Pekka Aho Rakennushuolto Aho Oy Onnea voittajille! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.    

Lue lisää

Tapahtumat -

KUTSU
BAU soppapäivä to 9.5 klo 10.30-14

Tervetuloa hernekeitolle to 9.5 klo 10.30-14 sekä tutustumaan tuotteisiimme. Maistuvan hernekeittolounaan ohella osallistut samalla arvontaan - palkintona 2 kpl älykelloja! 

Paikka: BAU-MET Oy, Kärsämäentie 72, 20360 TURKU
Aika: To 9.5 klo 10.30-14 

Lue lisää