Hyppää suoraan sisältöön
Betoniteollisuus Ry Bau-Met Oy

Bau-Met Betoniteollisuus ry:n kannatusjäseneksi

Bau-Met haluaa tukea betonialan kehitystä Betoniteollisuus ry:n kannattajajäsenyyden avulla. Betoniteollisuus ry vastaa Rakennustuoteteollisuus RTT:n betonijaoston toiminnasta ja sen tehtävänä on edistää betoniteollisuuden teknisiä ja taloudellisia toimintaedellytyksiä Suomessa. Järjestön tehtäviin kuuluvat muun muassa betonialan viestintä, alan teknisen kehityksen ja markkinoinnin koordinointi sekä standardisointi ja tilastotiedon keruu.

Betoniteollisuus ry:n jäsenkunnan muodostavat 47 betonituotteita valmistavaa yritystä (konserneittain) sekä 27 betonialalla toimivaa kannatusjäsentä. Kannatusjäsenet edustavat betoniteollisuuden lähipiirissä toimivia yrityksiä kuten raaka-ainetoimittajia ja alan palvelujen tarjoajia.

Bau-Met tarjoaa betoniteollisuuden käyttöön laadukkaiden rakennuskoneiden, telineiden ja timanttituotteiden lisäksi automaatiolinjastot harjateräksen käsittelyyn sekä betonielementtien pinnan viimeistelyyn. Nämä projektit räätälöimme asiakaskohtaisesti ja toimitamme ne asennettuina sisältäen myös käyttökoulutuksen. Maahantuomme edustamamme tuotteet yksinoikeudella ja huolehdimme tehokkaasti niiden jälkimarkkinoinnista.

Bau-Met Schnell Barwiser 28 Betoniteollisuus ry:n jäsenille

Betoniteollisuus ry:n varsinaisten jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Betoniteollisuuden tuotantolaitokset sijaitsevat kattavasti eri puolilla maata. Jäsenliikkeillä on yhteensä noin 200 tehdasta, joista noin puolet on valmisbetonitehtaita ja puolet elementti- ja betonituotetehtaita.

Betoniteollisuus ry bau-met kannatusjäsenyys betoniteollisuuden liikevaihto 2002-2017

 

 

 

 

Edellinen artikkeli BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esilllä Bauma 2019 messuilla