Hyppää suoraan sisältöön

TURVALLISESTI TELINEILLÄ

30%kaikista työtapaturmista liittyy korkealta putoamiseen

42%kaikista työntekijöistä tekee fyysisesti raskasta työtä

26%kaikista työtapaturmista saattuu rakennusalalla

JOKA TOINEN VAKAVA TYÖTAPATURMA ON PUTOAMISEN AIHEUTTAMA

Oikean telineen valinta ja sen oikeaoppinen käyttö on kriittisen tärkeää. Varmista että telineesi toimittaja on vastuullinen ja  täyttää kansainvälisen standardin ja kotimaisen lainsäädännön vaatimukset. Altrex täyttää kaikki vaadittavat standardit ja kotimaisen lainsäädännön edellyttämät kriteerit. Viereisestä valikosta löydät lisätietoa telineiden valmistusta ja käyttöä säätelevistä standardeista ja lainsäädännöstä, sekä Altrexin muista sertifikaateista.

ENNEN TILAUSTA

Määritä käyttötarkoitus ja kuormitustarve. Varmista että olet hankkimassa telinettä joka täyttää vaadittavat standardit ja paikallisen lainsäädännän vaatimukset sekä työmaan erityisohjeet. 

Lue lisää

OTA HUOMIOON ASENNUKSESSA

Käyttö ja kokoamisohje. Tarkista osien kunto. Alustan kaltevuus ja tukevuus. Eristä alue. Turvallinen kokoaminen.

Lue lisää

KÄYTÖN AIKANA HUOMIOITAVA

Pyörät lukittuna. Pidä tasot puhtaina ja helppokulkuisina. Älä ylitä sallittua kuormitusta. Älä poista osia. Keskeytä työt jos puutteita.

Lue lisää

SIIRRÄ TURVALLISESTI

Siirrä ainoastaan tyhjää telinettä maasta käsin. Madalla teline tarvittaessa maks. 6,2 metriin. Tarkista siirtoreitti ja olosuhteet. Nosta tukijalkoja ylös vain vähän.

Lue lisää

PURA TURVALLISESTI

Pura teline ylhäältä alas. Kiinnitä huomio turvallisuuteen varsinkin suojakaiteiden poistossa. Älä poista vakauteen vaikuttavia osia välistä. Ojenna osat turvallisesti alhaalla oleville henkilöille.

Lue lisää

SÄILYTYS JA HUOLTO

Tarkista ja puhdista osat ennen säilytystä. Korvaa vialliset osat uusilla. Säilytä osia asianmukaisesti niin että löydät helposti oikean määrän osia telineen kokoamiseen. 

Lue lisää

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ALTREXIN SIIRRETTÄVIIN TELINEISIIN LIITTYEN

Altrexin telineet ovat pyörillä varustettuja siirrettäviä telineitä. Usein pyörillä siirrettävät alumiinitelineet kootaan ennen työtehtävää ja puretaan välittömästi sen jälkeen, eli niitä ei olla pysyvästi asennettu työkohteeseen. Telineosista kootaan vakiomuotoinen teline käyttöohjeen mukaisesti, jolloin riittää että käyttöohje on telineen mukana kokoamisen ja käytön aikana. Telinettä koottaessa on noudatettava käyttöohjeen ohjeita. Telineitä saa koota ja käyttää vain paikallisen lainsäädännön ja määräysten mukaisesti. Paikalliset lait ja määräykset saattavat sisältää näitä ohjeita täydentäviä toimenpiteitä. 

Altrex alumiinitelineet

Altrex alumiinitelineet

Laadukkaat Euroopassa valmistetut Altrex alumiinitelineet ovat kevyitä, kestäviä sekä helppokäyttöisiä, telineet valmistetaan Hollannissa huippumodernilla robottihitsauslinjastolla.  Kattavasta mallistosta löydät perusasennustelineen lisävarusteineen sekä erikokoiset telinekokonaisuudet moneen eri tarkoitukseen.

Olemme koonneet tietopankin Altrexin telineiden käyttöön ja turvallisuuteen liittyen liittyen. Tietopankkiin pääset tästä linkistä.

Suosituimmat mallit Altrex RS44 ja 45-Power, MiTower sekä RS4 sarjan telineet saat nopeasti heti varastostamme.

Tutustu telinevalikoimaamme tästä