Hyppää suoraan sisältöön

RAKENNUSTEOLLISUUDEN KOTIMAINEN KONE- JA PALVELUTOIMITTAJA
VUODESTA 1972

Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1972, jolloin Jouko Eklund perusti BAU-MET OY:n.
Yritys aloitti toimintansa betonijassikoiden suunnittelulla ja valmistamisella, sekä rakennuskoneiden maahantuonnilla.

betonijassikka

Betonijassikat lastattuna ja valmiina matkalle Lähi-Itään vuonna 1975.

Nyt viisi vuosikymmentä myöhemmin yritystä johtaa toisen polven yrittäjä Marko Eklund, joka yhdessä huippuammattilaistiimin kanssa palvelee ja tarjoaa laajan valikoiman koneita ja palveluja erityisesti elementtitehtaille, raudoittamoille, rakennusliikkeille, sekä vuokraamoille.

Vuosikymmenien aikana olemme luoneet vahvan siteen päämiehiimme ja maahantuomme tarkkaan valikoimamme ja edustamamme tuotteet yksinoikeudella. Laajaan valikoimaan kuuluvat erittäin laadukkaat harjateräksen käsittelyyn ja betonielementtien pinnan viimeistelyyn soveltuvat koneet
ja automaatiolinjastot. Valikoimassamme on myös rakennuskoneita, telineitä, nostimia ja nostureita, jotka sopivat myös yksityiskäyttöön.

Huolehdimme asiakkaan tarpeista kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluu automaatiolinjastojen asiakaskohtainen räätälöinti.
Toimitamme laitteet asennettuina, annamme suomenkielisen käyttökoulutuksen ja huolehdimme, että laitteiden huolto- ja varaosapalvelu on sujuvaa.

Meille asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi. Kohtaamme asiakkaamme henkilökohtaisesti ja meidät on helppo tavoittaa!

Visiomme on olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani, ja sen eteen teemme töitä joka päivä.

PÄÄMIEHEMME