Hyppää suoraan sisältöön

Käyttöehdot

BAU-MET Oy:n verkkosivustojen käyttöehdot

Huomioithan, että BAU-MET Oyn ("BAU-MET") verkkosivuston käyttö ja palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen edellyttää näiden käyttöehtojen noudattamista. Käyttämällä BAU-METin sivustoa sitoudut noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja, ymmärrät ja hyväksyt sen, että palveluiden käyttö ovat sinun vastuullasi ja että palveluita tarjotaan ”sellaisina kuin ne kulloinkin ovat”. Tällä sivulla voit tutustua ajantasaisiin ehtoihin. Mikäli et hyväksy käyttöehtojamme, kehotamme sinua ystävällisesti olemaan käyttämättä sivustoa. Suosittelemme tutustumaan näihin käyttöehtoihin tasaisin väliajoin, koska muutokset käyttöehtoihin päivitetään tähän URL-osoitteeseen ja ne tulevat voimaan julkaisuhetkellä.

Tekijänoikeudet

Verkkosivuston sisällön omistaa BAU-MET. Kaikki oikeudet sivuston aineistoon pidätetään. Verkkosivuston sisällön, kuten tekstien, kuvien, grafiikan, videoiden, äänileikkeiden, logojen, ikonikuvioiden kaikenlainen kopioiminen, siirtäminen, tallentaminen tai muu käyttö on kielletty ilman BAU-METin lupaa.

Vastuuvapauslauseke

BAU-METin verkkosivuston aineisto luovutetaan verkkosivun käyttäjälle sellaisenaan, eikä BAU-MET anna takuita sivuston käytettävyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta tai sisällön pysyvyydestä. BAU-MET ei vastaa sivuston tai sen sisältämän aineiston käytön tai käytön keskeyttämisen välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. BAU-MET ei myöskään vastaa tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden tai -virheiden mahdollisesti aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista. BAU-MET ei myöskään vastaa kolmansille osapuolille kuuluvien sivustojen sisällöstä, joihin pääsee sivustomme linkkien kautta.

Käyttäjän antamat tiedot

Sivuston käyttäjä on yksin vastuussa antamiensa tietojen virheettömyydestä, täsmällisyydestä, riittävyydestä, ajantasaisuudesta, perille saapumisesta ja siitä, että käyttäjällä on oikeus antaa kyseiset tiedot BAU-MET:lle. Sivuston käyttäjä hyväksyy ja kohtuullisen keinoin vahvistaa, että lähetetty aineisto ei sisällä haittaohjelmia, viruksia tai muulla tavoin vahingollista sisältöä. Näppäilyvirheet ja muut vastaavat virheet ovat käyttäjän omalla vastuulla. BAU-MET ei vastaa esimerkiksi käyttäjän väärin syöttämän tilinumeron aiheuttamasta vahingosta.

BAU-MET on maksuton ja rajoitukseton oikeus käsitellä, kopioida, muokata, julkistaa, jaella ja poistaa käyttäjän sivuston kautta antamaa tietoa joko sellaisenaan tai liitettynä muuhun aineistoon, ja näin käyttää sitä kaupallisiin tai ei kaupallisiin tarkoituksiin Suomen lain pakottavien säännösten asettamissa rajoissa.

Henkilötiedot

BAU-MET noudattaa voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä. BAU-METin henkilötietojen käsittelyä on kuvattu avoimesti rekisteriselosteessa. Voit tutustua tietosuoja-sivuun, josta löydät mm. BAU-METin ajantasaisen tietosuojaselosteen.