Hyppää suoraan sisältöön
BAU-MET Oy toimitti Böckerin AHK 30/1500 mininosturin Nostopalvelu J. Simolalle

BAU-MET Oy toimitti Böckerin AHK 30/1500 mininosturin Nostopalvelu J. Simolalle

Nostopalvelu J. Simola on valinnut nostokonevalikoimaansa näppärän  Böcker AHK 30/1500 KS mininosturin.  BAU-MET toimitti nosturin kesäkuussa ja se on jo tositoimissa työmaalla.

Böcker AHK30/1500KS nosturi soveltuu monenlaisille käyttäjille, sillä se kulkee kätevästi perässä vetokoukussa. Nosturin käyttäjä ei myöskään tarvitse nosturikorttia. Esimerkiksi hirsitalotyömaalla tämä Böckerin puominosturi on verraton apulainen. 

Saksalaisella Böckerillä on yli 25 vuoden kokemus nosturien suunnittelusta ja valmistamisesta. AHK30/1500KS nosturin puomistossa on käytetty viimeisintä teräs/alumiini hybriditeknologiaa, jonka vuoksi puomisto on tukeva ja vakaa ja ohjaus on tarkkaa ja hallittua.

Böcker AHK30/1500 hinattava radio-ohjattava nosturi

Böcker AHK30/1500KS radio-ohjattavan hinattavan nosturin tukijalat ovat itsetasaavat, joten pystytys on helppoa ja turvallista. Puominosturin jokainen tukijalka on erikseen säädettävissä kolmessa eri kulmassa (0 ° / 20 ° / 60 °) nosturin pituussuuntaan nähden. Alustan epätasaisuuskaan ei ole ongelma, sillä tukijaloilla voi tasata jopa puolen metrin epätasaisuudet. Tämän ansiosta nosturi voidaan pystyttää turvallisesti haastaviinkin kohteisiin. 

Tutustu Böcker AHK30/1500 nosturiin Bau-Metin sivuilla.

Tutustu Nostopalvelu Simolan vuokrakonevalikoimaan tästä.

Edellinen artikkeli Schnell ja teollisuuden neljäs vallankumous