Hyppää suoraan sisältöön
Böcker Avario huonekalunostin Niemen avuksi muuttoihin

Böcker Avario huonekalunostin Niemen avuksi muuttoihin

Niemi Palvelut Oy on ottanut muuttojensa avuksi Böcker Avarion – markkinoiden suorituskykyisimmän kalustenostimen. BAU-MET toimitti kalustenostimen elokuussa ja se on jo tositoimissa muuttotyömailla.

Böcker Avario tikasnostin kalustenostin Bau-Met Oy

Böcker Avario on kevytrakenteinen, mutta siitä huolimatta tehokas tikasnostin, joka nostaa maksimissaan 400kg 26 metrin korkeuteen. Kalustenostin nostaa kuormaa parhaimmillaan 50 metriä minuutissa.  

Avarion kiistattomana etuna on kompakti ja stabiili tikaspuomisto ja teleskooppinen vetoaisa, jonka vuoksi se vie minimaalisesti tilaa ja sopii ahtaaseenkin muuttokohteeseen. Verrattuna esimerkiksi kurottajan käyttöön kalusteiden nostossa Avarion hyvin suunniteltu suurikokoinen ja kääntyvä kalusteiden lastauslava helpottaa tavaran vastaanottamista ikkunassa tai parvekkeella. 

 

Böcker Avario Tikasnostin Kalustenostin Niemi Oy Bau-Met Oy

Lisävarusteena tilattavat ajolaitteet helpottavat nostimen sijoittelua kohteessa. Kuljetusasennon matalan painopisteen ja tiiviin koon ansiosta nostin on myös erittäin helppo hinattava.

 

TEKNISET TIEDOT

KÄYTTÖKORKEUS

5-26 m

MAKSIMI KAPASITEETTI

400 kg

KOKONAISPAINO

1900 kg

NOSTONOPEUS

50 m/min

PITUUS

5,8 m

LEVEYS

1,599 m

PITUUS KULJETUSASENNOSSA

4,85 m

 

Niemi Palvelut Oy on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella Niemi on erikoistunut myös tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin. 

Böcker Avario työmaalla Niemi Palvelut Oy Bau-Met Oy

Saksalainen Böcker on Euroopan johtava nostolaitteiden valmistaja ja heidän Böcker Avario HD 26/1-7 LH on markkinoiden tehokkaimpia huonekalunostimia

BAU-MET OY on Suomen suurimpia elementtitehtaiden, rakennusliikkeiden, raudoittamoiden ja vuokraamoiden koneita ja palveluita tarjoava yksityinen perheyritys. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja luottamuksella jo vuodesta 1972. Maahantuomme edustamamme tuotteet yksinoikeudella ja huolehdimme tehokkaasti niiden jälkimarkkinoinnista.

Tutustu Böcker Avarioon tästä linkistä.

Tutustu Niemen laajaan palveluvalikoimaan. 

Edellinen artikkeli Altrex MiTower: Markkinoiden ensimmäinen ja ainoa teline, jonka saa koota yksin!
Seuraava artikkeli Ensimmäinen Schnell Eura 20 3D raudoitusautomaatiolinja Suomeen