Hyppää suoraan sisältöön
Braviisol Lui 460 bau-Met oy blogin yläkuva

Braviisol Lui 460: Nopeammin, Korkeammalle, Leveämmin!

Etsitkö ratkaisua, joka tekee korkealla työskentelystä nopeaa, sujuvaa ja turvallista? Onko Bravin Leonardo muuten kiva, mutta välillä tarvittaisiin lisää tilaa ja korkeutta. Enää ei tarvitse etsiä – esittelemme sinulle Bravi Lui 460 pylväsnostimen!

Bravi LUI 460:ssä yhdistää Leonardo HD:n liikkuvuuden tarpeeseen yltää korkeammalle. Työskentelykorkeus on huikeat 6,6 metriä. Tämä pylväsnostin ei ainoastaan yllä korkeammalle, vaan tarjoaa myös lisää tilaa ja käyttömukavuutta. Voit nyt ottaa aiemmin alhaalla kateellisena tikkaiden kanssa kamppailleen kaverisi kyytiin, sillä Lui 460:n koriin mahtuu kaksi henkilöä. Sen kätevä ohjauspaneeli varmistaa, että tiedät aina, mitä tapahtuu, ja akkunäyttö kertoo sinulle selkeästi, milloin on aika ladata.

Mies töissä Bravi Lui 460 pylväsnostimella.

Unohda telineiden työläs siirtely ja työkalujen ja raahaus paikasta toiseen. Lui 460:ssa miehet ja työkalut siirtyvät sukkelasti 3km tuntinopeudella (ala-asennossa) kohteesta toiseen turvallisesti ja nopeasti ilman lihasvoimaa ja ilman kompastumisvaaroja. 

Eikä siinä vielä kaikki. Vaikka Bravi Lui 460 on Leonardon isoveli, se on edelleen kompakti kooltaan (1600 mm x 760 mm x 1855 mm, vain 1250 kg) ja näppäri liikkumaan ahtaissa paikoissa. Kiipeämiskyky on jopa 35% ala-asennossa. Kokonsa vuoksi Lui 460 mahtuu kuljetettavaksi vaikka pakettiautolla, mikä säästää siirtokustannuksissa.

Ja mikä parasta, Bravi Lui 460 on kestävä ja lähes huoltovapaa. 20 vuoden jatkuvan tuotekehityksen tuloksena Lui 460:sta on hioutunut käyttö ja huoltokustannuksiltaan edullinen, tehokas ja turvallinen. Kaikki rungon osat ovat vahvaa terästä, joten tämä voimapesä kestää kovimmatkin haasteet. Akkujen vesitason tarkkailua lukuun ottamatta, Lui 460 ei vaadi säännöllistä huoltoa. Tästäkin voit päästä valitsemalla 100Ah akkupaketin. Saatavana myös 12V AGM akuilla.

Ota askel kohti tehokkaampaa ja turvallisempaa työskentelyä tänään! Osta Bravi Lui 460!

Edellinen artikkeli Hyvin leikkaa - Krenn
Seuraava artikkeli Yleisön pyynnöstä: Uusi tuplaleveä asennusteline Altrex RS 45-Power!