Hyppää suoraan sisältöön
Eichinger jassikat - markkinoiden kovimmat kapasiteetit

Eichinger jassikat - markkinoiden kovimmat kapasiteetit

Oletko jo tutustunut Eichingerin laadukkaisiin jassikoihin?

BAU-METilta löydät sopivan nostoastian työmaallesi, tarvitset sitten perinteistä betonijassikkaa valutöihin tai roskajassikkaa jätteiden lajitteluun ja siirtoon. Luotamme Eichingerin saksalaiseen insinööritaitoon ja laatuun.

Roskajassikat

Eichingerin perinteiset jäteastiat ovat vahvarunkoisia, pinottavia, vesi- ja öljytiiviitä ja  niissä on vahvat nostokorvat. Näissä nostoastioissa vetoisuuksiinsa nähden verrattomat maksimikuormat: kantavuus kg = 2 x tilavuus l. Esimerkiksi 500 litran jassikan maksimi kuoma on 1000 kiloa, 1000 litraisen 2000 kiloa, 2000 litraisen 4000 kiloa jne. Kokoja löytyy myös joka tarpeeseen niin työmaalle kuin teollisuuteenkin. 

Jäteastiat on saatavana myös kuumasinkittynä ja kannella varustettuna ja niihin on lisälaitteena saatavana myös kaatotyhjennysvälineet.

Eichingerin pyörillä varustettuihin kippaaviin jäteastioihin lajittelet kätevästi erilaiset jätteen niin teollisuudessa kuin työmaillakin. Näissä jassikoissa on trukkikotelot ja kippausmekanismi vaijerin avulla. Kokoja on 300 litrasta aina 1500 litraan. Nämä roskajassikat on saatavana myös kuumasinkittynä ja rosterisena. Tarvittaessa ne voidaan varustaa myös hydraulisella kippauksella ja kippijarrulla.

Tutustu tästä kampanjahintaisiin malleihin

1046 perinteinen roskajassikka

2012 kippaava jäteastia pyörillä

Eichinger nostoastiat ja nostovälineet työmaalla Bau-Met Oy

Betonijassikat

Betonia voidaan nostaa monella eri tavalla. Eichingerilta löydät sopivan valuastian jokaiseen kohteeseen, tarvitset sitten betonin purun jassikan alta tai sivusta, letkusta tai leuoista, vivulla, ketjulla, käsipyrällä tai radiokaukosäätimellä ohjattuna. Betonin nostoastiat ovat vankkarakenteisia ja vahvoja ja kestävät kovaakin käyttöä työmaalla.

Tutustu tästä kampanjahintaisiin malleihin

1013 altapurkava betonin nostoastia vivulla ja nostoaisalla

1017 betonin nostoastia letkulla ja sulkulaitteella

 

 

 

Edellinen artikkeli Ensimmäinen Schnell Eura 20 3D raudoitusautomaatiolinja Suomeen
Seuraava artikkeli Johdotonta tärytystä - kun akkuvibra ei riitä