Hyppää suoraan sisältöön
Eichinger - Monipuolisia ratkaisuja jätteiden lajitteluun

Eichinger - Monipuolisia ratkaisuja jätteiden lajitteluun

Läjitelläänkö teillä lajittelun sijaan?

Kertyykö nurkkiin epämääräistä sälää? Vaarantuuko työturvallisuus kun romua lojuu lattioilla? Jääkö rahanarvoinen jäte kierrättämättä? 

Onnistunut lajittelu on monen asian summa. Kun välineet on kunnossa, lajittelusta tulee helppoa ja hauskaa. Laita jätteiden lajittelu ja kierrätys kuntoon monipuolisilla Eichingerin jäteastiolla. Eichingerilta löytyy jämäkät ja kulutusta kestävät jäteastiat kaikenlaisiin sovelluksiin ja tarpeisiin.

Klassiset jäteastiat sellaisenaan tai tuunattuna

Klassinen jäteastia 1046 taipuu sinällään jo moneen käyttöön: kokoja löytyy vakiona 500-3000l. Näissä jätejassikoissa on aina nostolenkit ja ne ovat pinottavia. Tarvittaessa astiat voidaan tuunata asiakastoiveiden mukaan esimerkiksi kannella ja trukkikoteloilla. Kannelliset ja trukkikotelolliset jassikat säilyvät edelleen pinottavina. Jätteiden kierrätyksen helpottamiseksi eri jätelajeille voidaan myös valita eri RAL värein maalatut vaihtoehdot.

EICHINGER JÄTEASTIAT VÄREISSÄ BAU-MET OY

 

Kippaavat astiat lajitteluun

Valikoimasta löytyy myös erilaisia kippaavia jäteastioita, jotka soveltuvat erityisen hyvin lajitteluastioiksi työpisteiden viereen. Kippijassikat voidaan myös varustaa pyörillä siirtelyn helpottamiseksi. Optiona myös tietysti erilaisia RAL värivaihtoehtoja lajittelun helpottamiseksi.

Eichinger tipping skip, kippaava roskajassikka Bau-Met oyEichinger tipping skip 2025 trio kippaava lajitteluastia Bau-Met Oy

 

Helppo tyhjennys pohjan kautta

Pohjan kautta tyhjennettäviä malleja löytyy myös moniin tarpeisiin 300-2000 litran kokoisina mallista riippuen. Kaikissa malleissa on vahvatekoiset saranat ja vankka rakenne. Myös näihin malleihin on saatavana pyörät ja luonnollisesti RAL värit.

Eichinger drop bottom skip jäteastia pohjaluukulla Bau-Met OyEichinger drop bottom skip jäteastia pohjaluukulla Bau-Met OyEichinger drop bottom skip jäteastia pohjaluukulla Bau-Met OyEichinger drop bottom skip jäteastia pohjaluukulla Bau-Met Oy

 

Taattua Eichinger laatua

Kaikki jäteastiat ovat vankkaa Eichinger laatua: vahvoja ja kestäviä. Kapasiteetit ovat markkinoiden parhaimmistoa.

Kysy rohkeasti myös räätälöityjä ratkaisuja. Autamme mielellämme löytämään juuri teille sopivat lajittelu- ja kierrätysastiat.

Kun lajittelu ja kierrätys on kunnossa niin työntekijä kiittää, kukkaro kiittää ja ympäristö kiittää!

 

Edellinen artikkeli Tehosta Coil-koneiden käyttöä  
Seuraava artikkeli Eichinger varastokehikoilla tilaa ja järjestystä varastoon ja työmaalle