Hyppää suoraan sisältöön
Ensimmäinen Schnell Eura 20 3D raudoitusautomaatiolinja Suomeen

Ensimmäinen Schnell Eura 20 3D raudoitusautomaatiolinja Suomeen

BAU-MET Oy on toimittanut Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:lle Hollolaan
Suomen ensimmäisen Schnell Eura 20 3D raudoitusautomaatiotuotantolinjan.

Schnell Eura 20 3D on ensimmäinen tuotantolinja Suomessa, joka käsittelee halkaisijaltaan jopa 20mm harjateräslankaa kelalta, ei siis tankomateriaalina. Schnell Eura 20 3D on varustettu kahdella taivutuspäällä ja myös 3D toiminnolla.

Schnell Eura 20 3D Bau-Met OySchnell Eura 20 3D Bau-Met OySchnell Eura 20 3D Bau-Met Oy

Tuotantolinja oikaisee langan, taivuttelee ja katkoo haluttuun muotoon. Schnell Eura 20 3D on varustettu kahdella taivutuspäällä, jonka ansiosta se pystyy taivuttamaan raudoitteen molemmat päät, lisäksi toimitetussa mallissa on myös 3D toiminto. Schnell Eura 20 3D on siis erittäin monipuolinen raudoitusautomaatiokone, joka soveltuu erinomaisesti niin betonielementti- kuin raudoitustehtaiden tuotantoon. Schnell Eura 20 3D on servo-ohjattu täysin sähkömekaaninen laite, kuten kaikki Schnellin automaatiokoneet. Sähkömekaanisen laitteen etuja ovat pieni energiankulutus (8kWh) ja edulliset huolto- ja käyttökustannukset.

 

Teemu Teno ja Marko Eklund 

  TEKNISET TIEDOT

  Harjateräslanka halkaisijat 1-langalla Ø 8÷20 mm ja      2-langalla Ø 8÷16 mm.

  Vetonopeus 140 m/min ja taivutusnopeus 840°/sec.

Energiankulutus keskimäärin 8 kWh

 

 

 

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut 2000-luvun alkupuolelta asti Schnellin edustajana ja Service centerinä Suomessa. Suomessa on tällä hetkellä noin 50 Schnell raudoitusautomaatiokonelinjastoa.

1966 perustettu Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on yksi ensimmäisiä Schnell asiakkaita Suomessa, nyt toimitettu Schnell Eura 20 3D on jo heidän toinen Schnell koneensa. Heidän ensimmäinen koneensa on Schnell Coil 18, joka toimitettiin vuonna 2000. Tämä kone on edelleen käytössä ja nyt uuden koneen kaupan yhteydessä BAU-MET Oy järjesti uuden omistajan tälle koneelle huolehtien koko ketjun toiminnasta.

Italialainen 1962 perustettu Schnell on johtava raudoitusautomaatiokoneiden valmistaja, joka toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 150 maassa 11 tytäryhtiön ja yli 50 maahantuojan välityksellä.

Edellinen artikkeli Böcker Avario huonekalunostin Niemen avuksi muuttoihin
Seuraava artikkeli Eichinger jassikat - markkinoiden kovimmat kapasiteetit