Hyppää suoraan sisältöön
Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväreelle uusi Böcker AHK 30/1500 mininosturi

Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväreelle uusi Böcker AHK 30/1500 mininosturi

Espoon Nosturikeskus on valinnut Böckerin kalustomerkikseen mininostureissa, nyt toimitettu nosturi on jo kolmas.

Böcker AHK30/1500 nosturi soveltuu monenlaisille käyttäjille, sillä se kulkee kätevästi perässä vetokoukussa. Nosturin käyttäjä ei myöskään tarvitse nosturikorttia. Esimerkiksi hirsitalotyömaalla tämä Böckerin puominosturi on verraton apulainen. 

Saksalaisella Böckerillä on yli 25 vuoden kokemus nosturien suunnittelusta ja valmistamisesta. AHK30/1500 nosturin puomistossa on käytetty viimeisintä teräs/alumiini hybriditeknologiaa, jonka vuoksi puomisto on tukeva ja vakaa ja ohjaus on tarkkaa ja hallittua.

Böcker AHK 30/1500 diesel radio-ohjattava hinattava mininosturi

Böcker AHK30/1500 radio-ohjattavan hinattavan nosturin tukijalat ovat itsetasaavat, joten pystytys on helppoa ja turvallista. Puominosturin jokainen tukijalka on erikseen säädettävissä kolmessa eri kulmassa (0 ° / 20 ° / 60 °) nosturin pituussuuntaan nähden. 

Tutustu Böcker AHK30/1500 nosturiin Bau-Metin sivuilla.

Tutustu Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväreen vuokrakonevalikoimaan tästä.

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut lähes 50-vuotta saksalaisen Böckerin (ex. Steinweg) edustajana Suomessa. Böckerin hinattavat nosturit ovat myös Suomessa markkinoiden suosituimmat .

1964 perustettu Pohjanväre on perheyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kokonaisvaltaista konevuokrauspalvelua paikallisesti Etelä-Suomessa erittäin monipuolisella kalustolla.

1958 perustettu saksalainen Böcker on johtava hinattavien ja autoalustaisten nostureiden sekä muuttohissien valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Edellinen artikkeli WEKA - Laatua ammattikäyttöön
Seuraava artikkeli Uusi Schnell Eura 16 raudoitusautomaatiolinja Neliraudoitukselle