Hyppää suoraan sisältöön
Meyer Turun telakka on valinnut Bau-Met Oy:n toimittajakumppanikseen

Meyer Turun telakka on valinnut Bau-Met Oy:n toimittajakumppanikseen

Bau-Met on toimitanut erän erikoisvarusteltuja roska-astioita Meyer Turun telakalle osana projektia, jossa pyrkimyksenä on yhtenäistää telakan jäteastiakantaa ja sitä kautta virtaviivaistaa sekä itse jätteiden käsittelyprosessia että roska-astioiden hankintaa kokonaiskannattavuuden parantamiseksi.

Tavoitteena oli löytää tuotantoon, jossa jätelajit vaihtelevat kevyemmästä energia- ja sekajätteestä raskaampaan teräsjätteeseen, kulutusta kestävät astiat, joita pystyttäisiin tyhjentämään työturvallisesti trukin rotaatiolaitteen avulla kääntämällä astia ylösalaisin.

Bau-Met räätälöi telakan tarpeisiin yhdessä perinteikkään saksalaisen valmistajan Eichingerin kanssa kestävät ja monipuolisesti varustetut jäteastiat, joista rotaatiotyhjennyksen mahdollistavien trukkikoteloiden lisäksi löytyivät myös seuraavat ominaisuudet: tukevat nostokoukut, lukittava kipinäsuojakansi ja erikoisvärit jätelajin mukaan. Ominaisuuksista huolimatta jäteastiat ovat edelleen pinottavia ja siirrettävissä myös pumppukärryjen avulla.  

Eichinger jäteastiat/roskajassikat Meyer Turku Oy:lle Bau-Met Oy

BAU-MET OY palvelee Suomen teollisuutta tuotteilla ja ratkaisuilla, jotka parantavat tuottavuutta ja kustannustehokkuutta sekä edistävät työturvallisuutta. 50 vuoden aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme betonielementtitehtaiden, rakennusliikkeiden, raudoittamoiden, vuokraamoiden ja eri teollisuuden alojen toimijoiden kumppanina.

MEYER TURKU OY, jonka Meyerin perhe omistaa, on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Yhtiö tarjoaa huipputeknologisia ratkaisuja, pitkälle kehitettyjä rakennusprosesseja sekä uraa uurtavia innovaatioita risteilyvarustamoille ja muille laivanomistajille. MEYER TURKU on erikoistunut rakentamaan risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Vuosien varrella telakka on rakentanut yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa.

Edellinen artikkeli Raaka-aineiden hinnat voimakkaassa nousussa!
Seuraava artikkeli CARBODIAM - kuppilaikkakampanja jatkuu vuoden loppuun!