Hyppää suoraan sisältöön
Rimbo Asbest Oy luottaa EIBENSTOCK timanttityökoneisiin ja Carbodiam timanttityökaluihin!

Rimbo Asbest Oy luottaa EIBENSTOCK timanttityökoneisiin ja Carbodiam timanttityökaluihin!

Rimbo Asbest Oy on Pirkanmaalla toimiva purku-ja asbestitöiden ammattilainen, jolla on pitkät perinteet kokonaisvaltaisista purku-ja asbetitöistä, sekä saneerauksista.

Toimitusjohtaja Samuli Peltosara luottaa Konetalo BAU-MET OY:n toimintaan ja on tyytyväinen nopeaan ja joustavaan asiakaspalveluun. Päätuotteina BAU-MET toimittaa Carbodiam timanttiteriä, poraputkia/segmenttejä, sekä Eibenstock sähkökoneita.

Carbodiam timanttituotteet ovat se tuoteryhmä, millä yhteistyö Rimbo Asbest Oy:n kanssa alkoi. Carbodiam -tuotteiden laatu on osoittautunut työkohteissa luotettavaksi ja toimivaksi ratkaisuksi.

Eibenstock on saanut kiitosta hinta/laatusuhteiltaan ylivoimaisista koneista, mm. DSS-imurit ja EBS ja DBE hioma-ja timanttiporakoneista.

Linjasaneeraukset ovat yleensä tiukan aikataulun alaisia työkohteita ja ajansäästö on tärkeä osa toimia. Eibenstock DSS-imureilla onnistuu loistavasti pölynpoisto vaativissakin kohteissa ja ne ovat kevyitä ja kestäviä, sekä helppoja käyttää, kertoo Peltosara ja lisää, että aikovat  jatkossakin käyttää Eibenstock ja Carbodiam tuotteita.

Katso tästä Eibenstock timanttityökoneita

Eibenstock timanttityökoneet

 

Katso tästä Carbodiam timanttityökaluja

Carbodiam timanttityökalut

Edellinen artikkeli BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esilllä Bauma 2019 messuilla