Hyppää suoraan sisältöön
Schnell bar Wiser 32 Geniuksella ja c-loopilla bau-Met Oy

Bar Wiser 32: Yksi kone, loputtomasti tuotantoratkaisuja!

Suosittu Bar Wiser 28 on nyt saanut rinnalleen entistä tehokkaamman version Bar Wiser 32, jonka kapasiteetti on aina d32mm harjaterästankoihin asti, joten jatkossa pystyt taivuttaa yhdellä koneella kaikki tarvittavat raudoitteet.  

Bar Wiser 28:n tutut ominaisuudet ja toiminnallisuudet ovat mukana myös Bar Wiser 32:ssa entistä järeämmässä muodossa. Schnell Bar Wiser 32 on Bar Wiser 28 tapaan kahdella taivutuspäällä varustettu tankoautomaatti, jolla voit taivuttaa raudoitteen molemmat päät, joten sillä onnistuu myös ns. pieliraudoitteiden teko.

Bar Wiser 32:ssa on 15,6 tuuman LCD-näytöllä varustettu Windows tietokone, joka mahdollistaa työluetteloiden siirtämisen koneelle, tuotantotietojen lataamisen USB-muistitikulle ja Schnellin etädiagnostiikkapalvelun käytön.

Automaatio säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa työturvallisuutta.

Bar Wiser 32:een on mahdollista lisätä Genius magneettiotin, jonka avulla kone poimii halutut tangot esivarastosta. Kone on tällöin täysin automaattinen.

Schnell Genius magneettipoimin harjaterästangolla

Valmiiden raudoitteiden vastaanottoon on saatavana kolme eri vaihtoehtoa.

Tuotantotehoa voit lisätä uudella C-LOOP vastaanotto ratkaisulla, joka mahdollistaa keskeytyksettömän työskentelyn. Normaalisti tuotanto on keskeytettävä vastaanottovaunun tyhjentämisen ajaksi, mutta C-LOOP järjestelmän kiskoilla liikkuvat kaksi motorisoitua keräilyvaunua toimivat niin, että kun ensimmäinen keräilyvaunu täyttyy, se siirtyy kiskoilla purkamista varten operaattoreiden luo, ja sen tilalle tulee toinen vaunu, jolloin työkiertoa ei tarvitse keskeyttää vastaanottoalustan purkua varten.

Schnell C-LOOP vastaanotto ja kuljetusvaunu Bau-Met Oy

Tutustu Bar Wiser 32:een sivuillamme ja jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Edellinen artikkeli Yleisön pyynnöstä: Uusi tuplaleveä asennusteline Altrex RS 45-Power!
Seuraava artikkeli Schnelliltä nyt myös AWM koneet elementtitehtaiden raudoitustarpeisiin