Hyppää suoraan sisältöön
Schnell Group AWM raudoituskoneet elementtitehtaille BAU-MET Oy

Schnelliltä nyt myös AWM koneet elementtitehtaiden raudoitustarpeisiin

AWM on vuodesta 1987 lähtien kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut edistyksellisiä raudoituskoneita erityisesti elementtitehtaiden tarpeisiin. AWM liittyi kesäkuussa 2022 Schnell Grouppiin, joka on maailman johtava automaattisten raudoituskoneiden valmistaja. Schnellin kumppanina pystymme nyt tarjoamaan kattavan valikoiman raudoitteiden valmistamiseen erityisesti elementtitehtaille:

  • Tuotantolinjat vakio- ja erikoisverkoille (taivutetut, aukot)
  • Ansasraudoitteiden valmistuskoneet
  • Kylmävalssauslinjat harja- ja pyöröteräs langoille, myös ruostumattomalle materiaalille
  • Automaattiset verkkojen leikkaus- ja taivutuskoneet
  • Erikoiskoneet tunnelibetonielementtien raudoituksille

AWM:n koneet löytävät sovelluksensa monilla eri aloilla: raudoittamoissa, vakio- ja  erikoisverkkojen valmistajilla, ristikoiden ja hitsattujen verkkojen tuottajilla, elementtitehtailla sekä suurilla rakennus- ja infrarakennusyrityksillä.

Schnell AWM tuotekuvat BAU-MET Oy

AWM:n pitkän kokemuksen ansiosta voimme tukea asiakkaita ja antaa suunnitteluapua jo projektien varhaisessa vaiheessa, jolloin saavutamme parhaan ratkaisun investointi, logistiikka ja tuotanto huomioiden. Tarjoamme elementtitehtaille myös kokonaisvaltaisesti tehtaiden suunnittelua, raudoitelinjastot voivat olla ns. stand-alone toteutuksia eli erillään elementtien valmistuslinjasta tai integroituna esim. kiertomuottilinjastoon, jolloin raudoitteet valmistuvat oikea aikaisesti ”just-in-time” tuotantoon.

Lisätietoja AWM:n tuotteista ja palveluista voit saada ottamalla yhteyttä meihin. Olemme valmiina auttamaan sinua löytämään sopivan ratkaisun tarpeisiisi ja tukemaan menestyksesi saavuttamisessa raudoitteiden valmistuksessa.

Edellinen artikkeli Bar Wiser 32: Yksi kone, loputtomasti tuotantoratkaisuja!
Seuraava artikkeli Altrex MiTOWER -telinetoimitus Ramirentille: Luotettava ja turvallinen valinta