Hyppää suoraan sisältöön
Altrex MiTOWER -telinetoimitus Ramirentille: Luotettava ja turvallinen valinta

Altrex MiTOWER -telinetoimitus Ramirentille: Luotettava ja turvallinen valinta

Bau-Met on toimittanut Ramirentille lisää Altrex MiTOWER -telineitä vahvistamaan jo olemassa olevaa MiTOWER kalustoa.  MiTOWER tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ratkaisun työskentelyyn korkeuksissa. Tämä kompakti ja innovatiivinen teline on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan Ramirentin kaltaiselle vuokraamolle.

Altrex Mitower teline Bau-Met Oy

MiTOWER:n älykäs suunnittelu mahdollistaa turvallisen ja helpon kokoamisen. Telineen voi kasata ja purkaa nopeasti yksin ilman ulkopuolista apua. Kompaktin kokonsa vuosi Altrex Mitower telineet soveltuvat ahtaisiin tiloihin ja se kulkee myös näppärästi mukana, sillä telineosista voidaan  rakentaa kuljetuskärry koko telineelle. MiTOWER:n avulla asiakkaat voivat työskennellä turvallisesti jopa 6 metrin korkeudessa.

Tutustu lisää MiTOWERiin tästä.

Altrexin tuotteet vastaavat  Suomen kansallisia turvallisuusvaatimuksia ja standardeja. Altrex on yksi Euroopan suurimmista telinevalmistajista, jolla on yli 70 vuoden kokemus tuotekehityksestä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta. Heidän omassa tehtaassaan Hollannissa telineet valmistetaan modernien hitsausrobottien avulla, mikä takaa tasaisen ja korkean laadun.  

Altresx Mitower teline kuljetusasennossa ja kokoamista helpottavat koukut

Bau-Metin pitkäaikainen yhteistyö Altrexin kanssa takaa sen, että Ramirentin asiakkaat saavat käyttöönsä korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita. Ramirent voi luottaa Bau-Metin ammattimaiseen palveluun ja asiantuntemukseen. Ramirentin asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat käyttöönsä huippulaatuisia tuotteita ja ammattitaitoista tukea koko vuokrausprosessin ajan.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan MiTOWER telineen, Ramirentin vuokraamojen yhteystiedot löydät tästä. 

Edellinen artikkeli Schnelliltä nyt myös AWM koneet elementtitehtaiden raudoitustarpeisiin
Seuraava artikkeli Uusi Schnell Prima Smart Pack BM Raudoitukselle