Hyppää suoraan sisältöön
Schnell Prima Smart Pack Bau-Met Oy

Uusi Schnell Prima Smart Pack BM Raudoitukselle

Bau-Met on toimittanut BM Raudoitteelle uuden Schnell Prima Smart Pack hakasautomaatiokoneen. Schnell Prima Smart Pack taivuttaa maksimissaan d13mm (#4) harjaterästä kahteen suuntaan.   

Schnellin 20 vuoden kokemus sähkömekaanisten digitaaliservokoneiden parissa näkyy koneiden ylivertaisessa tarkkuudessa ja toimintavarmuudessa. Patentoidut menetelmät mahdollistavat tangon oikaisun vahingoittamatta materiaalia ja kahden langan itsenäisen hallinnan, kun käytetään kaksilankaista ajoa. Tämä takaa tarkat ja luotettavat taivutukset joka kerta.

Prima Smart Pack on myös helppohuoltoinen ja kustannustehokas ja sen sähkönkulutus on vain noin 2 kW. Lisäksi Prima Smart Packissä on  mahdollisuus etädiagnostiikkaan internetin välityksellä, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan huollon tarvittaessa.

Tekniset tiedot:

  • Käytettävä materiaali: harjateräs kelalta
  • 1-langan halkaisija: Ø 4,2÷13 mm (#4)
  • 2-langan halkaisija: Ø 4,2÷10 mm (#3)
  • Vetonopeus: 90 m/min (295 ft/min)
  • Taivutusnopeus: 1650°/sec
  • Sähkönkulutus: keskimäärin 2 kWh

Tutustu koneeseen tästä.

BM Raudoitteen uusi Schanll Prima Smart Pack

Järvenpäässä toimiva BM Raudoite toimittaa laadukkaista raudoitetuotteita ja -palveluja yli 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaita aina omakotirakentajista paperitehtaisiin nopeasti, joustavasti ja taloudellisesti.

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut 2000-luvun alkupuolelta asti Schnellin edustajana ja Service centerinä Suomessa. Suomessa on tällä hetkellä lähes 100 Schnell raudoitusautomaatiokonelinjastoa.

Jos haluatte astua raudoittamoiden tulevaisuuteen ja hyötyä Schnell Prima Smart Packin tarjoamista eduista, ottakaa rohkeasti yhteyttä.
Edellinen artikkeli Altrex MiTOWER -telinetoimitus Ramirentille: Luotettava ja turvallinen valinta
Seuraava artikkeli BAU-MET on toimittanut vastapaino nostopuomin Cramolle