Hyppää suoraan sisältöön
BAU-MET on toimittanut vastapaino nostopuomin Cramolle

BAU-MET on toimittanut vastapaino nostopuomin Cramolle

Olemme juuri toimittaneet Cramolle uuden vastapaino nostopuomin GGA 2500. Cramon vuokralaitevalikoimissa tämä on toivottu uutuus ja toimituksen jälkeen laite lähti välittömästi tositoimiin työmaalle.


Bau-Met on ylpeä siitä, että voimme tarjota tällaisia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme ja olemme varmoja siitä, että vastapaino nostopuomi GGA 2500 tulee olemaan tärkeä osa monien työmaiden tulevaa menestystä. Kiitos Cramolle tämän laitteen valitsemisesta ja luottamuksesta meihin.bau-Metin Cristian Montanari ja Cramon Antti hulkko poseeraavat Vastapaino Nostopuomin vieressäCramon Atti Hulkko ja Bau-Metin Cristian Montanari vastapaino nostopuomin GGA2500 luovutustilaisuudessa.

Toivotamme Cramolle menestystä tulevissa projekteissa ja olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme kaikissa heidän nostotarpeissaan.


 
Vastapaino nostopuomi GGA 2500 -  Uusi apulaite työmaiden hankaliin nostoihin

Oletko koskaan joutunut nostamaan raskaita kuormia vaikeapääsyisille alueille, kuten räystäiden alle? Silloin tiedät, kuinka hankalaa ja aikaa vievää se voi olla. Vastapaino nostopuomi on kustannustehokas ratkaisu rakennustyömaan hankaliin nostoihin.

Tämä kuormanostolaite on suunniteltu erityisesti vaikeapääsyisille alueille. Sen avulla voit nostaa kuormia ja sijoittaa ne vaikeisiinkin paikkoihin: parvekkeille, räystäiden ja reunusten alle tai ikkuna-aukoista sisään.
Vastapaino nostopuomi GGA 2500 tositoimissa Bau-met OyVastapaino nostopuomi GGA2500 on omimmillaan työmaan kerrosnostoissa tai pareveke nostoissa.

Moottorikäyttöiset siirrettävät vastapainot mahdollistavat kuorman tasapainottamisen, mikä tekee laitteesta erittäin helppokäyttöisen ja tehokkaan. Vastapainojen ohjaus tapahtuu joko kaapeliohjaimen tai radiokauko-ohjaimen avulla.

GGA 2500  vastapaino nostopuomi on myös erittäin toimiva ja kustannustehokas vaihtoehto kerrostalo rakennustyömaan kuormaussilloille. Voit nostaa yhdellä ja samalla laitteella tavaraa moneen eri kerrokseen, ilman tarvetta rakentaa erillisiä ramppeja/ulokkeita joka kerrokseen. Tämä säästää paitsi aikaa niin myös rahaa.

Vastapainopuomin ulottuma on sitä suurempi mitä kevyempi kuorma on.

Jos haluat parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta työmaallasi, GGA 2500  vastapaino nostopuomi on oikea valinta.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan vastapaino nostopuomin työmaallesi, Cramon vuokraamojen yhteystiedot löydät tästä

Tutustu Vastapaino nostopuomiin tarkemmin tästä.

Edellinen artikkeli Uusi Schnell Prima Smart Pack BM Raudoitukselle
Seuraava artikkeli Schnell Flexiweld SF – Verkon valmistus voi nyt olla täysin automatisoitua!