Hyppää suoraan sisältöön
Schnell MEGA GENIUS automaattinen materiaalinsyöttölaite harjaterästangoille Bau-Met Oy

Uusi Schnell Shearline+Mega Genius katkaisulinjasto Sataraudoitukselle

Kokoonpano muodostuu tehokkaasta SHEARLINE katkaisulinjastosta, johon on yhdistetty täysin automaattinen tankojen syöttölaite MEGA GENIUS.

Innovatiivisen teknologian avulla MEGA GENIUS käsittelee harjaterästangot täysin automaattisesti: nostaa, laskee ja siirtää ne katkaisulinjastolle, nopeuttaen ja tehostaen työtä huomattavasti sekä parantaen työturvallisuutta.

SHEARLINE ja MEGA GENIUS yhdessä mahdollistavat moninkertaisen tuotantokapasiteetin verrattuna perinteisiin katkaisulinjastoihin.

Katkaisulinjastoissa pätee yleinen tuotannonhallintaan liittyvä totuus: suuri vuosittainen maksimikapasiteetti ei ole ratkaiseva tekijä vaan suuren kapasiteetin mahdollistamat korkeat päivä- tai viikkokohtaiset tuotantomäärät ratkaisevat. Tällä on suuri merkitys raudoitetuotannossa, jossa tuotantomäärät vaihtelevat merkittävästi vuodenaikojen ja kysynnän mukaan.

Lisäksi merkittävä hyöty on, että tämä katkaisulinjojen ns. monsteri toimii vain yhden operaattorin avulla!
MEGA GENIUS on suuri kehitysaskel ergonomisesti raskaalle alalle: Operaattori pystyy keskittymään tuotannon ohjaukseen ja optimointiin raskaiden tankojen käsittelyn sijaan.

Tehokas katkaisulinjasto toki luo paineet a) myynnille: käsiteltävää ja leikattavaa tankoa ns. tykinruokaa on oltava riittävästi sekä b) logistiikalle: materiaalivirta katkaisulinjaston jälkeen on oltava tehokas sujuvan tuotannon mahdollistamiseksi.
Lue lisää Schnell Mega Geniuksen eduista täältä ja tutustu Shearlineen tästä

SCHNELL SHEARLINE+MEGA GENIUS katkaisulinjasto Bau-Met Oy

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut 2000-luvun alkupuolelta asti Schnellin edustajana ja Service centerinä Suomessa. Suomessa on tällä hetkellä jo yli 50 Schnell raudoitusautomaatiokonelinjastoa.

2007 perustettu Sataraudoitus Oy on nopeasti kasvava porilainen moderni ja tehokas raudoitusliike, joka panostaa edistyksellisiin tuotantoratkaisuihin. Sataraudoitus Oy tunnetaan suurten ja vaativien kohteiden raudoituksen kokonaistoimittajana Suomessa, joka toimittaa kaikenlaiset raudoitusurakat yksinkertaisista töistä laajoihin kokonaisuuksiin.

Italialainen 1962 perustettu Schnell on johtava raudoitusautomaatiokoneiden valmistaja, joka toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 150 maassa 11 tytäryhtiön ja yli 50 maahantuojan välityksellä. Schnell on alan johtava edelläkävijä, jonka edistykselliset ratkaisut tuottavat merkittävää kilpailuetua asiakkaille kaikkialla maailmassa.

 

Edellinen artikkeli Uutta Altrexilta: Shuttle-apunostin
Seuraava artikkeli Rakennusbetoni- ja Elementti Oy satsasi työturvallisuuteen