Hyppää suoraan sisältöön
Bau-Met Oy työturvallisuutte Braviisol Leonardo HD:n avulla

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy satsasi työturvallisuuteen

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy (RBE) on ostanut BAU-MET Oy:ltä Braviisolin Leonardo HD nostimia. Leonardo HD on akkukäyttöinen ajettava pylväsnostin. Leonardo HD sopii mainiosti monipuolisiin varasto- sekä asennustöihin. RBE:lle nostimet hankittiin ensisijaisesti työturvallisuuden takia pakkaamiseen ja muihin ylhäällä tapahtuviin toimenpiteisiin.

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy, Hollolan Sora Oy sekä Mikrobetoni Oy muodostavat yksityisen konsernin, joka valmistaa korkealuokkaisia erikoisbetonituotteita ja palvelee Suomen sekä lähialueiden rakentajia. RBE:n arvomaailmaan kuuluu työturvallisuus keskeisenä osana.

”Valmiit kylpyhuoneet kelmutetaan kauttaaltaan kuljetusta varten. Ennen toimenpide suoritettiin tikapuilta, mutta tämä oli hidasta, sekä vaarallista”, tuotantopäällikkö Timo Laaksonen kertoo hankinnan taustoista. ”Nyt kun Leonardo nostimia on 2 kpl, pakkaaminen sujuu tuotantotiloissa hyvin, johtuen nopeudesta ja vähän tilaa vievistä nostimista”, hän lisää.

Leonardo nostin on kompaktin kokoinen. Koneen mitat ovat kuljetusasennossa 119 x 74 x 175 cm. Tarvittaessa koria voidaan kuitenkin levittää 171cm levyiseksi, mikä Laaksosen mukaan ollut myös yksi Leonardon eduista: ”Elementit nostetaan autojen kuljetettavaksi nostokoukuilla, jotka myös irrotetaan nostimia käyttäen. Iso lava ja näppärä käytettävyys on tässäkin apuna.”

Tutustu Leonardon teknisiin tietoihin tästä.

Bau-Met Oy Leonardo HD Braviisol Bravi Platforms

Maailmanlaajuisesti putoaminen on yleisin kuolemaan johtava työtapaturma, ja suurin osa kohtalokkaista putoamisista tapahtuu alle 3 metrin korkeudelta.”Braviisol Leonardo HD nostimet ovat helppoja ja turvallisia käyttää, eivätkä vie liikaa tilaa ahtaissakaan paikoissa. Riskit tapaturmiin ovat näiden vuoksi pienentyneet minimiin ja työteho on kasvanut”, kiittelee tyytyväinen Timo Laaksonen.

Myös Braviisolilla otetaan turvallisuus ja laatu vakavasti. Sisäisessä laadunvalvonnassaan he ovat huomanneet, kuinka viimeisimmän Leonardon päivityksen jälkeen 2015 varaosamyynnin arvo ei ole juurikaan noussut, vaikka koneiden määrä on samalla lisääntynyt 120%. Sitäkin merkittävämpää laskua on tapahtunut takuuaikaisten varaosien myynnissä, joka on vähentynyt huimat 22%! Braviisol Leonardo on siis käyttö- ja huoltokustannuksiltaan erinomainen investointi, joka taipuu monen laiseen käyttöön.

Miten sinä voisit parantaa työturvallisuutta ja tehostaa tuotantoa Leonardon avulla? Lue lisää Braviisol Leonardon eduista tästä.

Edellinen artikkeli Uusi Schnell Shearline+Mega Genius katkaisulinjasto Sataraudoitukselle
Seuraava artikkeli Raaka-aineiden hinnat voimakkaassa nousussa!