Hyppää suoraan sisältöön
Saksinostin + Teline = Bravi Leonardo HD

Saksinostin + Teline = Bravi Leonardo HD

Braviisolin Leonardo HD on ylivoimaisesti paras ajettava pylväsnostin, jonka avulla voit korvata telineet, tikkaat ja perinteiset nostimet kaikilla rakennus- ja remonttityömailla 4,9m työkorkeuteen saakka.

Leonardo HD sopii myös sähkö- ja LVI urakoitsijalle ja on korvaamaton apu sisäkattojen ja seinien asentajille sekä kiinteistöhuoltoon. Ei kannata  unohtaa, että Leonardo HD soveltuu erityisen hyvin myös teollisuuden erilaisten työvaiheiden turvalliseksi kumppaniksi.

Nykyisessä maailmanmarkkinoiden myllerryksessä koneiden raaka-aineista ja komponenteista on pulaa ja hinnat ja toimitus karkaavat käsistä, eikä tämänkään tuotteen osalta hinnan korotuksilta voida välttyä.  Meiltä saat nyt kuitenkin Leonardo HD:n vanhaan kampanjahintaan suoraan varastosta. Katso huima tarjous tästä.  Vanha hinta voimassa lokakuun loppuun. 

Kilpailuetua tehokkuudella ja työturvallisuudella

Kiristyneessä kilpailutilanteessa työn tehokkuus, aikataulussa pysyminen ja tapaturmien välttäminen ovat tärkeitä kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä. Leonardo HD on monitoimikone, jonka avulla ratkot monta kilpailukykyyn vaikuttavaa asiaa samalla kertaa.

Työturvallisuus

Maailmanlaajuisesti putoaminen on yleisin kuolemaan johtava työtapaturma, ja suurin osa kohtalokkaista putoamisista tapahtuu alle 3 metrin korkeudelta. Korvaamalla tikkaat, siirrettävät telineet ja muut ”viritelmät”  turvallisella ajettavalla Leonardo HD:lla, voit  ehkäistä putoamisvahinkoja ja välttää niihin liittyvät korkeat niin inhimilliset kuin taloudellisetkin kustannukset.

Työteho

Leonardo HD:lla minimoit kokoamiseen, siirtelyyn ja purkuun kuluvan ajan ja kiipeämiseen ja kulkemiseen kuluvan energian. Leonardo HD mahdollistaa turvallisen ja mukavan työskentelyn ilman turhia fyysisiä ponnisteluja, lisäten näin työn tehokkuutta ja mielekkyyttä, kun voi keskittyä itse tekemiseen.

Lue tästä kuinka Rakennusbetoni- ja elementti Oy paransivat työtehoa ja turvallisuutta Leonardo HD nostimien avulla.

Braviisol Leonardo HD pylväsnostimia työmaalla Bau-Met Oy

Yksi mies, yksi Leonardo HD

Leonardo HD on kevyt ja kompaktin kokoinen, mikä mahdollistaa useamman koneen työskentelyn samanaikaisesti työkohteessa. Yhden miehen koneessa työskentely on myös työturvallista -  ja nykyään myös terveysturvallista. Leonardo HD on erittäin ketterä ja liikkuu näppärästi ahtaissakin työkohteissa. Kone on kompaktin kokoinen ja kevyt, mutta tarvittaessa työkori voidaan levittää 1,7m levyiseksi, jolloin mukaan mahtuu paljon materiaaleja ja työkaluja.

Braviisol Leonardo HD Solo GYPS kipsilevynostin Bau-Met Oy

Kipsilevyn asennus vaatii yleensä kaksi henkilöä. Leonardo HD:en helposti, ilman työkaluja kiinnitettävällä Solo GYPS kipsilevynostimella asennuksen voi tehdä helposti, tarkasti, nopeasti ja yksin.

Nyt Bravin Leonardo HD nopeaan toimitukseen suoraan varastosta. Katso houkutteleva kampanjahinta tästä.

Edellinen artikkeli Tälläistä ohjainta olet aina toivonut Tecmorin harjaterästaivuttimeesi! Vai oletko?
Seuraava artikkeli Vielä ehtii telineostoksille, hyödynnä vanhat hinnat ennen seuraava hinnankorotusta!