Hyppää suoraan sisältöön
Tecmor harjaterästaivutinten ohjaimet

Tälläistä ohjainta olet aina toivonut Tecmorin harjaterästaivuttimeesi! Vai oletko?

Nyt on tuhannen taalan paikka vaikuttaa. Tässä kirjoituksessa kerromme uudesta kosketusnäyttöpaneelista ja sen ominaisuuksista. Jutun lopusta löydät linkin kyselyyn, jossa voit kertoa meille mielipiteesi uudistuksista. Onko uusi ohjain unelmien täyttymys vai turhaa hienostelua?

Tecmorilla on suunnitteilla uusi kosketusnäytöllinen ohjainpaneeli PF mallin harjaterästaivuttimiin. Paneeli tulisi tuttujen digitaalisen  9x9 ja 10/50 ohjelmapaneelin rinnalle ja siinä yhdistyisivät  molempien aikaisempien  paneelien toiminnallisuudet, sekä paljon uusia ominaisuuksia.

Manuaalinen eli käsikäyttö

Käsikäyttötilassa konetta voi käyttää ilman tallennettua ohjelmaa.
Taivutukset voidaan suorittaa ilman rajoitintappeja silmämääräisesti polkimen avulla. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää rajoitintappia, jos sama taivutus halutaan toistaa. Jos halutaan suorittaa useita eri taivutuksia, on rajoitintappia siirrettävä halutun kulman mukaan.

Tecmor kosketusnäyttöohjain käsikäyttö työnakymä

Käyttö rajoitustappeja tallentamalla (vrt. vanha 9x9 ohjain)

Rajoitintappien tallennustilassa voidaan tappien avulla ohjelmoida maksimissaan kymmenen taivutuksen sarja. Aseta maksimissaan 10 rajoitintappia kehälle ja tallenna ne halutussa järjestyksessä.

Voit antaa taivutussarjalle nimen ja tallentaa maksimissaan 10 sarjaa myöhempää käyttöä varten. Tavutussarjan voi myös ladata taivuttimeen muistitikulta, tai vaihtoehtoisesti viedä ohjaimesta . dat tiedostona muistitikulle.

Tecmor harjaterästaivuttimen ohjainpaneelin työnäyttö tappitallennuksessa.

Käyttö syöttämällä taivutuskulmat numeerisesti asteina (vrt. 10/50 ohjain)

Kulmien tallennustilassa voit luoda ja tallentaa maksimissaan 50 kymmenen kulman ohjelamaa ilman rajoitintappien käyttöä. OFF-SET-toiminnolla on mahdollista korjata kaikkia ohjelman tavutuksia, myös negatiivisia, annetun arvon verran.

Valmiiden taivutusohjelmien tuominen ja vieminen on myös mahdollista tässä tilassa.

Taivutusnopeutta olisi jatkossa mahdollista säätää suoraan kosketusnäytöstä.

Tecmor harjaterästaivuttimen ohjainpaneelin työnäyttö kulmaohjauksessa

 

"Nauhoitustoiminto"

Ohjauspaneeli myös "oppii" käytöstä, eli taivutusohjelman voi "nauhoittaa" ja tallentaa. Voit painaa NAUHOITUS-painiketta, jos haluat tallentaa  suorittamasi taivutuksen. Jos sama kulma toistuu sarjassa useasti sen voi tallentaa useaan kohtaan. Voit nauhoittaa maksimissaan 10 kulman ohjelman. Luonnollisesti myös nauhoittamalla luodut ohjelmat voidaan tallentaa. 

Tecmor kosketusnäyttöpaneeli nauhoitusnäyttö

Muuta mukavaa ja hyödyllistä

Uusi paneeli helpottaa myös koneen käyttöä ja huoltoa, sillä paneelin kieliasetuksista voidaan valita useampi eri kieli. Koneen vikadiagnoosit tulevat näkyviin myös paneelin näytölle. USB portin avulla myös käyttöohjeet ja varaosakuvat voidaan tallentaa koneelle, jolloin varaosakuvat ja ohjeet ovat aina käyttäjän ulottuvilla. 

 Tecmor uusi paneeli taivuttimiin

Nyt kun olet perehtynyt uuden kosketusnäytön tuomiin mahdollisuuksiin, kerrohan meille rehellisesti mitä mieltä olet?

Alla olevasta painikkeesta pääset osallistumaan lyhyeen kyselyyn, jossa voit kertoa meille, mitä ominaisuuksia toivoisit ja mitä pidät tärkeänä harjaterästaivuttimen ohjaimessa.  Arvostamme mielipidettäsi.

Bau-Met Oy kysely Tecnor harjaterästaivuttimen uudesta kosketusnäyttöohjaimesta

 

Edellinen artikkeli Betonialan ammattilainen, tiedäthän mitä ohuthie tarkoittaa?
Seuraava artikkeli Saksinostin + Teline = Bravi Leonardo HD