Hyppää suoraan sisältöön
BETONITIETO.FI BAU-MET OY

Betonialan ammattilainen, tiedäthän mitä ohuthie tarkoittaa?

Jos ohuthien määritelmä ei tule ihan ulkomuistista, ja kiviaineksen kemialliset ominaisuudetkin on kertaamatta, ei hätää sillä Betonitieto.fi on Suomen Betoniyhdistys ry:n ylläpitämä sivusto, johon on koottu mahdollisimman laajalti kaikki oleellinen betoniin ja sen valmistamiseen sekä betonirakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja korjaamiseen liittyvä ajantasainen tieto. Sivustolta löytyy tietoa opiskelijoille, suunnittelijoille, betoniteollisuuden toimijoille, työmaiden ammattilaisille, tutkijoille ja kaikille betonialasta kiinnostuneille. Lisäksi sivustolla on kattava betonialan kirjasto ja sanasto.

BETONITIETO.FI HUMUSTESTI BAU-MET OY

Käyhän katsomassa mikä ohuthie on ja miten humuspitoisuus vaikuttaa betonin sitoutumis- ja kovettumisnopeuteen. Tutustu samalla muihin Betonitieto.fin tarjoamiin mittaviin tietoresursseihin. Sivustolta löytyy kattavasti tietoa monesta näkökulmasta aina historiasta, lainsäädännöstä ja tilastoista käytännön ohjeisiin ja työ- ja tarkastuslistoihin. Betoninkäytön eri osa-alueet on käsitelty seikkaperäisesti, joten ammattilaisellekin löytyy varmasti uutta ja mielenkiintoista luettavaa. 

betonitieto.fi betoniteollisuuden raudoitteet valikko kuva Bau-Met Oy

Sivustolle avataan tulevaisuudessa myös osio tilaajille sekä tutkimus ja kehitys -osio. Uutta ainestoa tehdään jatkuvasti. Betoniyhdistyksen jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon, kun uusia osia avataan. 

Kaikki Betoniyhdistyksen jäsenet pääsevät sivustolle rekisteröitymisen jälkeen. Henkilöjäsenet voivat rekisteröityä sivustolle samoilla tunnuksilla kuin Betoniyhdistyksen jäsenrekisteriin. Yhteisöjäsenet pääsevät rekisteröitymään sivustolle yrityksen sähköpostiosoitteella. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi tästä linkistä.

Edellinen artikkeli Etsimme Schnell huoltoteknikkoja
Seuraava artikkeli Tälläistä ohjainta olet aina toivonut Tecmorin harjaterästaivuttimeesi! Vai oletko?