Hyppää suoraan sisältöön
Bau-Met Schnell huoltoteknikko rekrytointi

Etsimme Schnell huoltoteknikkoja

Huoltoteknikko! Kaipaatko vaihtelua ja kansainvälisyyttä työhösi? Haluatko oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi rakennusteollisuuden edelläkävijänä? BAU-MET Oy on Italialaisen markkinajohtaja Schnellin edustaja Suomessa ja etsii nyt kasvunsa tueksi kahta huoltoteknikkoa mielenkiintoiseen ja haastavaan toimenkuvaan, johon kuuluu huolto- ja tukitehtäviä ympäri Suomen.

Huoltoteknikkona toimit itsenäisesti erilaisissa huolto- ja tukitehtävissä ympäri Suomen. Vastuullasi ovat huoltotoimenpiteet asiakkaiden toimipisteessä sekä etätukipalvelut, joita tehdään parhaan olemassa olevan tekniikan avulla. Tehtävässä työskentelet läheisesti koko organisaation kanssa toiminnan kehittämiseksi. Tuot oman näkemyksesi toimintaan ja osallistut erilaisiin projekteihin.

Huoltoasentajan työssä olet BAU-MET Oy:n kontakti asiakkaan suuntaan ja valmis palvelemaan heitä sekä paikan päällä että etänä. Olet tiiviissä yhteydessä päämiehiin ympäri maailman ja pääset tekemään töitä yhdessä heidän tiimiensä kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta suunnitelmallisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä halua kehittyä tehtävässä. Työ edellyttää joustavuutta sekä matkustusvalmiutta ympäri Suomen, ja myös ulkomaan matkustuspäiviä tulee olemaan. Nykyaikaisten työkalujen ja ohjelmien hallinta on ensisijaisen tärkeää. Päämiesten laitteistoon ja järjestelmiin saat kattavan koulutuksen paikan päällä Italiassa.

Lisää tietoa tehtävästä antaa Baronalta Aluepäällikkö Leena Ylinen, puh. 040 5794579 leena.ylinen@barona.fi

Katso työpaikkailmoitus tästä.

Edellinen artikkeli Nyt on oikea aika hankkia Altrex alumiinitelineet, hinnat nousevat varmuudella…
Seuraava artikkeli Betonialan ammattilainen, tiedäthän mitä ohuthie tarkoittaa?