Hyppää suoraan sisältöön
Betonipuisto Finnbuild 2022 Bau-Met Oy

Betonipuistossa tavataan!

Löydät BAU-METin FinnBuild messujen Betonipuistosta 4.-6.10.2022

Betonipuisto on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 25 organisaation yhteisosasto FinnBuild-messuilla 4.-6.10.2022. Esillä on betonialan uusimpia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja sekä paljon muuta mielenkiintoista messuantia. Tarjolla on tietoiskuja, uusia näkökulmia sekä fiilistä & faktaa betonista ja Betonipuisto-yhteisön yrityksistä.

Betonissa korostuvat lujuuden ja kestävyyden rinnalla sen monet muut hyvät ominaisuudet, kuten ääneneristävyys, kosteudenkestävyys, ympäristöystävällisyys, muunneltavat rakenneratkaisut ja ulkonäkö, taloudellisuutta unohtamatta.

Betonia on viime vuosina haastettu voimakkaasti hiilipäästöistä. Parin viimeisen vuoden aikana alan toimijat ovat vastanneet huutoon, ja vähäpäästöisiä tuotteita suorastaan tulvii markkinoille. Maapallo on meidän jokaisen yhteinen, ja Betoniteollisuus tekee kaikkensa luodakseen uusia tuotteita ja toimintamalleja vihreämmän tulevaisuuden takaamiseksi.

Kaikesta tästä kuulet lisää Betonipuistossa keskeisellä paikalla Helsingin Messukeskuksessa hallissa 6.

BET-ON-IT

Betonipuisto edustaa alan toimijoiden yhteistyötä parhaimmillaan.

Betoni on monipuolinen mahdollistaja ja suuri suomalainen työllistäjä ja yhdistävä tekijä. Monet alan toimijoista ovat perheyrityksiä, jotka tarjoavat työtä ja työpaikkoja ympäri Suomen. Betonin tuotekehitys ja laadunvarmistus ovat yhteispeliä, jota alan eri yritykset vievät yhdessä eteenpäin.

Lisätietoa Betonipuistosta saat myös tästä.

Edellinen artikkeli BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esillä Bauma 2022 messuilla
Seuraava artikkeli Schnell ja BAU-MET WIRE 2022 messuilla Düsseldorfissa