Hyppää suoraan sisältöön
BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esillä Bauma 2022 messuilla

BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esillä Bauma 2022 messuilla

Lähtölaskenta on alkanut! Bauma-messut Münchenissä järjestetään 24.-30.10.2022.

Bau-Metin Marko Eklund on paikalla Schnellin osastolla C3/115 tiistaista 25.- perjantaihin 28.10.

Bauma-messut on suurin kansainvälinen rakennus- ja koneteollisuudelle suunnattu tapahtuma Saksassa. Messuille osallistuu yli 3000 näytteilleasettajaa 58:sta eri maasta. Tapahtumassa on mahdollista tutustua kansainväliseen rakennusteollisuuteen, rakennusmateriaaliuutuuksiin ja kaivosteollisuuteen erityisen näyttävissä olosuhteissa.

ITSE SCHNELLIN messuosastolla pääsee tutustumaan Schnellin viimevuosien tuotekehityksen tuloksiin. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kustannustehokkuuden ja toiminnallisuuden parantaminen. Ja siinä he ovatkin onnistuneet hienosti. Näytteillä on usea uuden sukupolven täysautomatisoitu kone.

COMPASS 40 täysautomatisoitu kaarien tuotantolinja onkin tulevaisuuden tuote. Tankojen valinta, sijoittelu, siirto koneeseen, taivutus ja koneesta poisto toimii täysin automatisoituna ilman ihmisen väliintuloa. Linjassa on useita eri käyttötapoja. Laite on yksi Schnellin UN.O -tuotekehitysohjelman (Unmanned Operation Program) työn tulos.

Robomaster 60 EVO ensimmäinen automatisoitu kaksoistaivutuskone, joka taivuttaa muodon kuin muodon täysin automaattisesti. Tämäkin kone kuuluu Schnellin UN.O -tuotekehitysohjelmaan (unmanned operation program).

OPERA 16 PACK2 nopea ja monipuolinen taivutuskone.

LEGATRICE X-TIE automatisoitu tankojen sitomiskone. Erityisesti tarkoitettu ristikoiden sidontaan.

Lisäksi näytillä on muita innovatiivisia laiteratkaisuja elementtiteollisuudelle sekä Schnellin ja Bau-Metin edustajat juttelemassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Edellinen artikkeli BAU-MET juhlisti 50 vuoden merkkipaalua syyskuussa
Seuraava artikkeli Betonipuistossa tavataan!