Hyppää suoraan sisältöön
BAU-MET juhlisti 50 vuoden merkkipaalua syyskuussa

BAU-MET juhlisti 50 vuoden merkkipaalua syyskuussa

Bau-Met Oy:n perustamisesta on tänä vuonna kulunut 50 vuotta. Yrityksen perusti vuonna 1972 Jouko Eklund, nykyisen toimitusjohtajan ja omistajan Marko Eklundin isä. Paljon on maailma muuttunut viidessäkymmenessä vuodessa ja Bau-Met sen mukana, mutta arvomme ja visiomme ovat säilyneet muuttumattomina; tahdomme olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani. Sen eteen teemme töitä joka päivä.

Yritys aloitti toimintansa betonijassikoiden suunnittelulla ja valmistamisella, sekä rakennuskoneiden maahantuonnilla. Bau-Metin jassikoita toimitettiin moneen maailman kolkkaan aina Lähi-Itään asti. Matkan varrella toimintaan on kuulunut myös HAKI-telineiden valmistus ja myös telineiden ja rakennuskoneiden vuokraus, mistä on sittemmin luovuttu.

 

Bau-met betonijassikka
Betonijassikat valmiina kuljetukseen Teheraniin.

 

Suunta aina eteenpäin

Tänä päivänä toimimme Turun Kärsämäessä ja palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. Tehokkaan ammattilaistiimin voimin palvelemme nykyisin erityisesti elementtitehtaita ja raudoittamoja, mutta myös rakennusliikkeitä, vuokraamoja ja timanttiurakoitsijoita. Lisäksi asiakaskuntaan kuuluu yksityisiä rakentajia ja nikkareita. 

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita monenlaisiin tarpeisiin; Betoniteollisuudelle Schnellin harjateräsautomaatiokoneet ja Tecmorin taivuttimet sekä leikkurit, käteen sopivat Krennin paineilmalla toimivat ja Edilgrapan sähköhydrauliset harjateräksen leikkurit ja taivuttimet. Eichingerin betonijassikat, Enarin betonivibrat jokaiseen tarpeeseen, Betonielementtien pintojen viimeistelyyn Maeman laitteistot. Timanttiurakoitsijoille ja muille rakentajille sekä saneeraajille Belgialaiset Carbodiamin laadukkaat timanttiterät ja poraputket.

Lisäksi autamme rakentajia ja teollisuutta saavuttamaan uusia korkeuksia turvallisesti laadukkaiden hollantilaisen Altrexin alumiinietelineiden, italialaisten Bravin pylväsnostinten sekä saksalaisen Böckerin erilaisten nostinten, nosturien ja hissien avulla.

Vuosikymmenien aikana olemme luoneet vahvat siteet edustamiimme päämiehiin ja olemme valikoineet tarkkaan edustamamme tuotteet asiakkaiden toiveita kuunnellen. Meille asiakastyytyväisyys on kaiken A ja O. Tarjoamme henkilökohtaista ja tuotekohtaisesti räätälöityä palvelua, ja meidät on aina helppo tavoittaa.

Haluamme myös jatkossa paitsi kehittyä ajan mukana, olla myös mukana eturintamassa tuomassa sekä luomassa yhdessä päämiestemme kanssa innovaatioita ja uusia työtapoja asiakkaillemme.

 

Juhlan tuntua

Bau-Met 50 vuotta

Yrityksen 50-vuotista taivalta juhlistettiin iloisissa tunnelmissa 17.syyskuuta 2022 Marina Palacessa Turussa muun muassa hyvällä ruoalla, musiikilla ja tanssilla. Paikalla oli iso joukko ihmisiä yrityksen matkan varrelta. Kiitos kaikille onnistuneista juhlista! Tästä on hyvä jatkaa innostuneen uteliaana ainakin seuraavat 50 vuotta eteenpäin.

Bau-Met
Bau-Met Turku
Edellinen artikkeli Kierrätys- ja jäteastiat Eichingerilta
Seuraava artikkeli BAU-MET ja päämiehet näyttävästi esillä Bauma 2022 messuilla