Hyppää suoraan sisältöön
Kierrätys- ja jäteastiat Eichingerilta

Kierrätys- ja jäteastiat Eichingerilta

Jätteiden lajittelu on nykypäivää, ja Eichingerin kierrätys- ja jäteastioilla sen tekee vaivattomasti!

Eichingerin tuotteet ovat kestävää saksalaista laatua. Niiden suunnitteluun on käytetty aikaa ja ammattitaitoa, ja ne ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Kapasiteetit ovat markkinoiden parhaimmistoa.

Valikoimasta löytyvät mallit eri tarkoituksiin: perusjäteastiat, kipattavat ja pohjasta avattavat. Mallit soveltuvat käytettäviksi moneen eri tarkoitukseen, esimerkiksi jäteastiaksi sekajätteelle tai kierrätysastiaksi hukkamateriaaleille kuten metallille, puulle ja muoville. Astiat soveltuvat sekä ulos että sisätilaan.

Lisäksi valikoimaan kuuluvat asiakkaan erityistarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Voisi siis sanoa, että nämä astiat vastaavat kenen tahansa lajitteluratkaisuvaatimuksia.

 

 

Klassiset jäteastiat

Jäteastia 1046 soveltuu sellaisenaan moneen eri käyttötarkoitukseen. Nostolenkein varustetut ja pinottavat astiat ovat jo sellaisenaan monikäyttöisiä, mutta mallista saa myös omiin tarpeisiin soveltuvat esimerkiksi kannella ja trukkikotelolla räätälöidyt tuotteet. Myös kannelliset ja trukkikotelolliset mallit ovat pinottavia. Vakiokoot ovat 500-3000 litraa. Jätteiden lajittelusta tekee vielä käytännöllisempää eri RAL-värikoodein maalatut vaihtoehdot.

Tutustu jäteastiaan 1046

 

Tyhjennys pohjan kautta

Kestävät rakenteet ja vankkarakenteiset saranat mahdollistavat tämän mallin tyhjentämisen pohjan kautta. Näihin malleihin voidaan lisätä myös pyörät helpottamaan käyttöä, sekä pintaan värikoodatut RAL-maalisävyt. Vakiokoot ovat 300-2000 litraa.

Pohjan kautta tyhjennettäviä astioita saa myös lokeroituna kahteen tai kolmeen osastoon. Malli on käteva tiloissa, jossa kahdelle erilliselle astialle ei ole tilaa tai niiden siirtely koetaan haastavana. Erillislokeroitujen mallien koot ovat 2 x 900 litraa tai 3 x 600 litraa. Astian osastojen tyhjennys käy kätevästi erillisten luukkujen kautta pohjasta, jolloin kunkin osaston voi tyhjentää erikseen.    

Tutustu jäteastiaan 2032

Tutustu jäteastiaan 2036

 

Kipattavat jäteastiat

 Eichinger kipattavat jäteastiat

Kipattavat, vesi ja öljytiiviit kierrätysastiat ovat erittäin käytännöllisiä esimerkiksi työpisteiden vieressä lajitteluasemina yksin tai useamman ryhmässä. Nämäkin jäteastiat voidaan varustaa pyörillä ja RAL-värikoodein maalattuna, sekä useilla erilaisilla työtä helpottavilla lisävarusteilla.

Tutustu jäteastiaan 2012

Voisiko jätteiden lajittelu ja kierrätys olla enää helpompaa? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

 

Edellinen artikkeli Rakennustelineiden turvallisuus on tärkeää eikä siitä kannata tinkiä!
Seuraava artikkeli BAU-MET juhlisti 50 vuoden merkkipaalua syyskuussa