Hyppää suoraan sisältöön
Rakennustelineiden turvallisuus on tärkeää eikä siitä kannata tinkiä!

Rakennustelineiden turvallisuus on tärkeää eikä siitä kannata tinkiä!

Altrex on suuri hollantilainen telinevalmistaja, jonka laatuun ja turvallisuuteen luottaa lukuisat yritykset ympäri maailmaa. Ensiluokkaiset rakennustelineet valmistetaan Hollannissa.

Rakennustelineet suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaalla. Yritys on satsannut tuotesuunnitteluun sekä tuotantoon niin, että laatu on tasainen ja korkea. Modernissa tehtaassa on useita hitsausrobotteja, jotka pitävät huolta tuotteiden tasaisesta laadusta.

Kaikki tuotteet kulkevat laadunvalvonnan kautta. Altrexin oma testaus- ja laadunvalvontayksikkö suorittaa vuosittain yli 250 rasitus- ja kulutustestiä. Telineet on myös itsenäisen sertifiointi- ja tarkastuslaitos TÜV Nordin sertifiomia.

Vakavarainen toimittaja mahdollistaa sen, että sekä tuotteet että varaosat ovat nopeasti ja hyvin saatavilla, ja telineet pysyvät siten kunnossa myös käytössä.

Korkean laadun lisäksi Altrex on panostanut suunnittelussaan siihen, että eri maiden ja maanosien kansalliset turvallisuusvaatimukset täyttyvät. Voit siis luottaa siihen, että Altrex on turvallinen missä tahansa päin maailmaa!

kokoaminen

Mitä on hyvä ottaa huomioon suunnitellessa rakennustelineen tilaamista?

Telineitä löytyy monilla erilaisilla ominaisuuksilla, joten telineen tulevan käyttötarkoituksen määrittäminen on telinehankinnan ensisijainen lähtökohta.  Autamme oikean telineratkaisun löytymisessä tarvittaessa. Jotta telinettä on turvallista käyttää, on hyvä varmistaa, että teline on paikallisten laatustandardien ja säädöksien mukainen ja täyttää mahdolliset työmaan erityisohjeet ja vaatimukset.

Telinettä on aina käytettävä vain sille sallituissa kokoonpanoissa, käyttökohteissa ja olosuhteissa. Altrex tarjoaa useilla eri ratkaisuillaan tuotteen eri käyttökohteisiin turvallisesti. Voit tutustua tuotevalikoimaan sivuillamme ja kysyä lisää!

käyttö


Hankitun telineen käyttö turvallisesti

Kokoaminen on yksi telineiden käytön työturvallisuuden kriittisimpiä kohtia. Siksi tutustuminen käyttöohjeisiin heti aluksi on ensisijaisen tärkeää. Telineet tulee koota oikein, jotta ne on turvallista koota ja käyttää. Osa tapaturmista sattuu juuri telinettä asentaessa. Altrexin telineissä on aina käyttöohje mukana, ja neuvomme kokoamisessa tarvittaessa!

Yleisesti rakennustelineet tulee aina koota ja purkaa kaverin kanssa. Altrexin MiTOWER on kuitenkin markkinoiden ainoa telineratkaisu, jonka saa ja voi koota ja purkaa kokonaan yksin! Teline soveltuuu myös hyvin vaikeisiinkin käyttöympäröstöihin, kuten portaikkoihin ja ahtaisiin tiloihin.

mitower

Altrex on kehittänyt tuotteiden käytettävyyttä ja turvallisuutta helpottavia ratkaisuja. Safe-quick suojakaiteet on turvallista asentaa alemmalta tasanteelta, ennen ylemmälle tasanteelle siirtymistä. 

Altrex Shuttle-apunostin helpottaa tavaroiden siirtämistä ylemmälle tasolle turvallisesti.

Useat telineet on siirrettävissä tukevilla pyörillä. Telineiden osat asettuvat helposti ja napakasti paikoilleen ilman erillisiä työkaluja. Materiaali on helppo puhdistaa liasta ja pölystä. Telinemalleja löytyy eri mitoituksilla ja erilaisilla kokoonpanoilla. Jos kiinnostuit turvallisista ja vakaista rekennustelineistä -kysy lisää!


varastointi

Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja luotettavia, kun niistä pitää huolta. Rakennustelinettä kannattaa säilyttää hyvin ja varmistaa jokaisella käyttökerralla ennen käyttöä, että kaikki osat ovat kunnossa. Tarvittaessa uudet varaosat saa valmistajalta. Voit tilata ne meiltä suoraan!

 

Olemme koonneet telineiden turvallisuutta ja käyttöä helpottavia asioita sivuillemme. Voit tutustua niihin vapaasti. Lisäämme ja päivitämme niitä jatkuvasti.

 

Edellinen artikkeli Schnell Flexiweld SF – Verkon valmistus voi nyt olla täysin automatisoitua!
Seuraava artikkeli Kierrätys- ja jäteastiat Eichingerilta