Altrex alumiinitelineet RSS

Altrex, Altrex alumiinitelineet, MiTower, Porraskäytäväteline, Portaikkoteline -

Tiesitkö, että Altrex MiTower on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa teline, jonka pystyy ja saa koota yksi henkilö.
Kaikki markkinoilla tähän asti olleet telineet vaativat vähintään kaksi henkilöä niiden pystytykseen.

Myöskään haastavat portaikot tai rappukäytävät eivät ole este MiTowerin käytölle. MiTowereihin on saatavilla porrasvarustesarja, joka mahdollistaa turvallisen työskentelyn portaikoissa ja rappukäytävissä.

Lue lisää

Altrex, Altrex alumiinitelineet, Tapahtumat -

BAU-MET osallistuu Skanska konevuokraamon Turun pisteen perinteisille Sikaa & Salaattia päiville torstaina 23.5.2019 klo 10-14. Esillä on mm. Altrexin näppärääkin näppärämpi MiTower teline, joka mahtuu pieniinkin tiloihin ja kulkee kätevästi mukana. Yksi ihminen saa ja pystyy kokoamaan tämän telineen ja siihen on saatavana myös rappukäytäväpystytys sarja. Tule tutustumaan Skanskan konevuokraamon laajaan valikoimaan ja tapaamaan Skanskalaisten lisäksi BAU-METin Mikoja.  

Lue lisää

44 power, Altrex, Altrex alumiinitelineet -

Kevät tulee keikkuen, mutta siihen voit luottaa, että Altrexin alumiinitelineet eivät keiku!  Varastossamme nyt huippulaadukkaita Altrexin alumiinitelineitä kevään ja kesän töihin.

Lue lisää

Altrex, Altrex alumiinitelineet -

Altrex alumiinitelineet ovat kevyitä, kestäviä sekä helppokäyttöisiä, telineet valmistetaan Hollannissa huippumodernilla robottihitsauslinjastolla.  Kattavasta mallistosta löydät perusasennustelineen lisävarusteineen sekä erikokoiset telinekokonaisuudet moneen eri tarkoitukseen. Valmiiden kokoonpanojen lisäksi olemme suunnitelleet oman mallin joka soveltuu erinomaisesti Suomen markkinoille.

Lue lisää

44 power, 4400 power, Altrex, Altrex alumiinitelineet -

Altrex tekee jatkuvaa tuotekehittelyä. Yleisön pyynnöstä, suositun asennustelineen 44 Power pyöräkoko kasvaa 125mm:stä 150mm:in

Lue lisää