Hyppää suoraan sisältöön
Telineet omaksi alkaen 170€/kk – Vuokrarahoitus tuo joustavuutta ja helppoutta

Telineet omaksi alkaen 170€/kk – Vuokrarahoitus tuo joustavuutta ja helppoutta

Vuokraa omaksi!

Nyt Altrex telineiden hankkiminen on entistäkin helpompaa ja joustavampaa, sillä voit maksaa telineen erissä tarjoamamme vuokrarahoitusvaihtoehdon avulla ja lunastaa telineen omaksi sopimuskauden jälkeen!

Tutustu Altrex telinevalikoimaan ja satsaa laadukkaisiin ja vakasiin  alumiinitelineisiin budjettiystävällisesti, ilman suurta alkuinvestointia, alkaen vain 170€ kuukaudessa*.
MiTower - Markkinoiden näppärin ja monipuolisin!

Rakennusalan ammattilaisille ja monille muillekin telineiden käyttäjille Altrex Mitower telineet ovat olleet jo pitkään arvostettu valinta. Niiden käytännöllisyys, helppo kokoaminen ja kompakti koko ovat tehneet MiTowereista suositun vaihtoehdon erilaisille työmaille, olipa kyse sitten sisätiloista tai ulkotöistä.

Altrex Mitower telineet ovat tunnettuja innovatiivisesta suunnittelustaan, joka tekee niiden kokoamisesta nopeaa ja helppoa. Ne ovat markkinoiden ensimmäisiä ja ainoita telineitä, jotka voi ja saa koota yksin. Tämä säästää aikaa ja vaivaa työmaalla, kun telineitä voi pystyttää tarvittaessa nopeasti ja itsenäisesti.

Mitower telineiden näppärä suunnittelu mahdollistaa myös niiden käytön ahtaissa tiloissa, kuten portaikoissa tai rappukäytävissä. Erityisesti porrasvarustesarja tekee työskentelystä näissä tiloissa helppoa ja turvallista. Tämä tekee Altrex Mitower telineistä monipuolisen vaihtoehdon erilaisille työmaille ja projekteille.

Kompaktin kokonsa ansiosta Altrex Mitower telineet ovat myös erinomainen valinta kuljetettavuuden kannalta. Telineosista voidaan rakentaa kuljetuskärry koko telineelle, mikä mahdollistaa niiden helpon kuljettamisen ja säilyttämisen. Kuljetuskärry mahtuu helposti standardikokoisiin oviaukkoihin ja vie vähän tilaa pakettiautossa, mikä tekee telineiden kuljettamisesta vaivatonta ja kätevää.

Vuokrarahoituksella voit saada esimerkiksi Altrex Mitower lavakorkauksen 4,2 metrin korkeuteen käyttöösi vain 180€/kk alv0%  24 kuukauden sopimuksella.* Tämä mahdollistaa telineiden hankinna ilman suuria kertahankintakustannuksia. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää Altrex telineiden vuokrarahoituksesta – tehdään yhdessä työmaastasi entistäkin tehokkaampi ja turvallisempi!

* Kaikki hinnat ALV0%.Lisäksi tulee avauspalkkio ja laskutuspalkkio. Laskutus 1 tai 3 KK erissä. Lunastusmahdollisuus vuokrakauden päätyttyä. Edellyttää positiivisen luottopäätöksen.

Seuraava artikkeli UUTUUS: Enar Spyder E-BATT akkukäyttöinen suurtaajuustärysauva