Hyppää suoraan sisältöön
Bau-Met Oy rahoituskuva

Tehosta yrityksesi investointeja vuokrarahoituksen avulla

Yrityksesi kasvu ja menestys edellyttävät jatkuvaa investoimista uusimpiin koneisiin ja laitteisiin. Yhdessä rahoituskumppanimme kanssa tarjoamme vuokrarahoitusta,
joka on erinomaisen ratkaisun investointiprosessin helpottamiseen. Tämä joustava ja edullinen rahoitusmuoto tuo mukanaan lukuisia etuja, jotka voivat merkittävästi parantaa yrityksesi taloudellista tilannetta ja kilpailukykyä.

Miksi valita vuokrarahoitus?

 1. Helpottaa investointiprosessia
  • Vuokrarahoitus vapauttaa yrityksesi raskailta kertainvestoinneilta. Voit hankkia tarvitsemasi koneet ja laitteet ilman suuria alkuinvestointeja, mikä helpottaa kassavirran hallintaa ja investointipäätösten tekemistä.
 2. Joustava budjetointi
  • Vuokrakulut jakautuvat tasaisesti koko vuokrakaudelle, mikä tekee kustannusten ennakoimisesta ja budjetoinnista huomattavasti helpompaa. Vuokrasopimus voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan, ottaen huomioon esimerkiksi liiketoiminnan kausivaihtelut.
 3. Pääoman vapautuminen
  • Vuokraus ei rasita yrityksesi tasetta, joten pääomaa vapautuu ydinliiketoimintaan. Voit käyttää säästyneet varat esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen tai muihin tärkeisiin investointeihin.
 4. Verotukselliset edut
  • Vuokrat ovat vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa, mikä tuo lisäsäästöjä ja parantaa yrityksesi taloudellista asemaa.
 5. Turvallinen vakuutusratkaisu
  • Vuokrarahoitus tarjoaa kaikille asiakkailleen kattavan vakuutuksen, joka on suunniteltu erityisesti vuokra- ja leasingsopimuksia varten. Vakuutus kattaa koko sopimuskauden ja laskutetaan kätevästi vuokralaskun yhteydessä, joten sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä vakuutusjärjestelyistä.
 6. Maksuvapaat kuukaudet
  • Yrityksesi taloudellisen tilanteen ja tarpeiden mukaan voit hyödyntää maksuvapaita kuukausia sopimuksen alussa. Tämä joustomahdollisuus voi olla 1-3 kuukautta, ja joissakin tapauksissa jopa 6 kuukautta. Näin voit aloittaa investointisi ilman välittömiä kustannuksia ja keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Vuokrahankinnan prosessi

Rahoituskumppanimme omistaa vuokrattavat koneet ja laitteet koko sopimuskauden ajan. Sopimuskauden päättyessä sinulla on mahdollisuus lunastaa vuokrattu kohde omaksesi. Tämä tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden sopeutua liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Yhteenveto

Vuokrarahoitus on nykyaikainen ja joustava tapa rahoittaa yrityksesi kone- ja laitehankintoja. Se ei ainoastaan helpota investointiprosessia ja budjetointia, vaan myös vapauttaa pääomaa, tarjoaa verotuksellisia etuja ja mahdollisuuden kattavaan vakuutukseen. Maksuvapaiden kuukausien ansiosta voit aloittaa investoinnit ilman välittömiä kustannuksia ja keskittyä täysillä liiketoiminnan kasvuun.

Ota yhteyttä meihin ja selvitä, kuinka vuokrarahoitus voi tehostaa yrityksesi investointeja ja tukea liiketoimintasi menestystä!

Seuraava artikkeli Telineet omaksi alkaen 170€/kk – Vuokrarahoitus tuo joustavuutta ja helppoutta