Hyppää suoraan sisältöön
Luulitko, että raudoitusautomaatiokoneen hankinta maksaa miljoonia?

Luulitko, että raudoitusautomaatiokoneen hankinta maksaa miljoonia?

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi ja myös yrityksesi kannattavuutta?
Tutkimuksemme (2003-2023) mukaan yritykset, jotka investoivat tuotannon automatisointiin esim. raudoitusautomaatiokoneisiin kasvoivat keskimäärin jopa 20-40% prosenttia vuodessa ja hyvällä kannattavuudella.

Luulitko, että raudoitusautomaatiokoneen hankinta maksaa miljoonia?
Ei todellakaan, edullisimmat hakasautomaatiokonemallit ovat hinnaltaan noin 115.000 euroa ja niiden hankinta on myös mahdollista kustannustehokkaasti edullisella kuukausirahoituserällä esim. 1.950 eur/kk.

Tyypillisesti automaation mielletään sopivan tuotantoon, jossa on korkea volyymi ja matala vaihtelevuus. Raudoitusautomaatiokoneet on kuitenkin tuoneet automaation vaihtoehdoksi yrityksille, joiden tuotannossa on enemmän vaihtelevuutta ja tuotekohtaiset volyymit voivat olla pienempiä. Helpot käyttöliittymät ja dimensioiden nopea vaihto mahdollistavat raudoitusautomaatiokoneiden kustannustehokkaan tuotannon.

Schnell Prime Smart pack kahdella kelatelineellä Bau-Met OySchnell PRIMA SMART PACK on kelalta kahteen suuntaan taivuttava hakasautomaatiokone maksimissaan d13mm (#4) harjateräkselle.  

Schnell on sähkömekaanisten digitaaliservo koneiden edelläkävijä, yli 20 vuoden kokemuksella, koneiden tarkkuus ja toimintavarmuus on ylivertainen.

Schnellin patentoidut menetelmät takaavat oikaisun vahingoittamatta materiaalia (valmistajien oikaisumenetelmissä on suuria eroja) ja menetelmä mahdollistaa myös kahdella langalla ajettaessa kummankin langan hallinnan itsenäisesti.

Schnell Prime Smart pack lähikuva oikaisusta Bau-Met OyKoneet ovat helppohuoltoisia ja merkittävä etu on myös vähäinen sähkönkulutus n. 2kW. Kaikissa laitteissa on vakiona etädiagnostiikka internetin välityksellä.

Huom. Schnell koneiden laajennetun työpinnan ansiosta hakaset eivät avaudu vaan ovat mittatarkkoja.

Tutustu tarkemmin Schnell Prima Smart Packiin tästä, ja tartu kiinni tarjoukseen.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä: Marko Eklund 0400-221129 marko.eklund@bau-met.com

Edellinen artikkeli Schnell ja BAU-MET WIRE 2022 messuilla Düsseldorfissa
Seuraava artikkeli Vinkkejä ja välineitä betonin tiivistämiseen