Hyppää suoraan sisältöön
schnell c-loop keräilyvaunu raudoitteille Bau-Met Oy

Tehosta Coil-koneiden käyttöä  

”Coil- koneet ovat raudoitusautomaatiokoneita, jotka käyttävät harjateräslankaa kelalta”

Raudoittamoiden tehokkuutta arvioitaessa keskitytään usein vain kahteen tekijään: kuinka nopea kone on ja kuinka paksua harjaterästä sillä voidaan taivuttaa.

Nämä kaksi näkökohtaa ovat tärkeitä, mutta yksinään ne eivät riitä; on monia muita aliarvostettuja tekijöitä, jotka ovat välttämättömiä kelakoneesi tuottavuuden parantamiseksi ja lisäämiseksi.

Hakasautomaatiokoneesi nopeudesta ja suorituskyvystä ei ole hyötyä, jos se tekee töitä vain puolet ajasta, jonka se voisi tehdä!

Tavallisesti hakasautomaatiokone toimii 35 minuuttia / tunti ja loput 25 minuuttia käytetään langan koon vaihtoon, kelan lataamiseen tai vaihtamiseen, hakasten purkamiseen vastaanottoalustalta,  valmiin tuotteen käsittelyyn.

Kelakoneen seisokkien lyhentämiseksi Schnell tarjoaa sinulle innovatiivisia ja edullisia ratkaisuja, jotka takaavat tuotantoprosessien sujuvuuden ja sen seurauksena tuotannon kasvun.

 Schnell c-loop ja Robot APPS Bau-Met Oy

Logistiikan ja tuottavuuden parantamiseen tähtääviä Schnell-innovaatioita ovat esimerkiksi:

C-LOOP

C-Loop-purkujärjestelmä (patentoitu): innovatiivinen automaattinen järjestelmä, joka koostuu kahdesta kiskoilla liikkuvasta raudoitteiden keruuvaunusta. Useimmissa nykyaikaisissa raudoitusautomaatiokoneissa, tuotanto on lopetettava, kun vaunu on täynnä raudoitteita, jotta raudoitteet voidaan purkaa turvallisesti pois vaunusta. Uusia raudoitteita aletaan tekemään, vasta kun vaunu on tyhjä.

C-Loop on innovatiivinen kahdesta moottoroidusta keräilyvaunusta koostuva purkujärjestelmä raudoitteille.

Kahden C-Loop-purkuvaunun automaattinen järjestelmä (yhden vaunun sijaan) mahdollistaa keskeytyksettömän tuotannon: kun ensimmäinen keräysvaunu on täynnä, se liikkuu raiteilla purettavaksi ja toinen vaunu kerää sillä välin uusia raudoitteita.

Tämän ratkaisun avulla voit kasvattaa tuottavuutta jopa 20%.

Robot APPS

Täysin automaattinen purkurobotti Robot APPS mahdollistaa hakasten tuotannon pysähtymättä. Robot APPS poimii suorat tangot tai eri muotoiset ja kokoiset hakaset suoraan hakastaivuttimesta ja pakkaa ne ennalta määriteltyihin vyöhykkeisiin rajatulle työskentelyalueelle. Robot APPS säästää työkustannuksissa ja parantaa työturvallisuutta. Ennen kaikkea se takaa keskeytyksettömän tuotannon ja tehostaa tuotantoa jopa 20-30% manuaaliseen käyttöön verrattuna. 

Edellinen artikkeli CARBODIAM - kuppilaikkakampanja jatkuu vuoden loppuun!
Seuraava artikkeli Eichinger - Monipuolisia ratkaisuja jätteiden lajitteluun