Hyppää suoraan sisältöön
Tecmor tehdaskuva Bau-Met Oy

Uudet Tecmor PF44S ja PF48S mallit

Tecmor PF44S

Ylivoimaisesti eniten myydyin taivuttimemme Tecmor PF40S on päivittynyt entistä paremmaksi. Tecmor PF40S on nyt PF44S. Muutokset eivät näy päällepäin, vaan kone näyttää ja toimii kuten ennenkin.

Pinnan alla on kuitenkin tapahtunut suorituskykyä ja kestävyyttä edistäviä muutoksia: vaihteiston rattaat ovat entistä vahvemmat ja Tecmor on siirtynyt käyttämään voimansiirrossa kestävämpää, energian kulutusta tehostavaa ja vääntöä lisäävää planeettavaihteistoa. Vaihteiston muutoksen myötä myös öljytilavyys pieneni, joten säästöä syntyy niin huollon kustannuksissa kuin ympäristöm kuormituksessakin. Moottorin koko on myös kasvanut 3.0 kilowattiin (PF40S 2,2kW) ja nopeuden säädin löytyy jatkossa vakiona kaikissa PF44S koneissa.

Uudistuksen myötä koneen maksimi taivutuskapasiteetti on parantunut entisestään: PF44S taivuttaa d36mm entisen d34mm sijaan (materiaalin vetolujuus 650N/mm²).

Tecmor vaihtaa planeettavaihteistoon Bau-Met Oy

Vakiovarusteina toimitettuihin rulliin on myös tullut uusi pienempi d56mm rulla mukaan ja suurin rulla on nyt myös suurempi eli 143mm entisen 130mm sijaan. d24mm ja D48mm tappien väliin on lisätty vakiotoimituksessa myös d38mm tappi.

 

Tecmor PF48S

Uutuus PF48S korvaa aiemman PF45S malliin. Myös PF48S on päivitetty uudella vaihteistolla, lisäten maksimitaivutuskykyä d38mm:iin entisen d40mm sijaan.

Liity sinäkin tyytyväisten Tecmor käyttäjien joukkoon!

Tecmorin kestosuosio perustuu koneiden toimintavarmuuteen, helppokäyttöisyyteen ja monipuolisuuteen sekä tehokkaaseen After Salesiin. Suomen johtavat raudoitusliikkeet, elementtitehtaat, konevuokraamot ja rakennusliikkeet luottavat Tecmorin laatuun ja ovat valinneet Tecmorin kalustomerkikseen.

Tutustu koko valikoimaan tästä linkistä, ja kysy rohkeasti tarjousta myynnistämme.

 

Edellinen artikkeli Vielä ehtii telineostoksille, hyödynnä vanhat hinnat ennen seuraava hinnankorotusta!
Seuraava artikkeli Ota raudoittamosi prosessit hallintaan Schnell GRAPHICO PROn avulla