Hyppää suoraan sisältöön
Schenll software Graphico Pro Bau-Met Oy

Ota raudoittamosi prosessit hallintaan Schnell GRAPHICO PROn avulla

GRAPHICO PRO: Ratkaisu raudoittamon prosessien hallintaan

Nykyisessä tilanteessa raudoittamon prosessinhallinta on entistäkin haastavampaa; yritykset kohtaavat tuotanto-, logistiikka- ja organisaatio ongelmia päivittäin. Tavoitteena on luonnollisesti maksimoida tuotanto optimoimalla ajankäyttö ja minimoimalla hävikki. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi raudoittamon on pidettävä hallinnassa useita tekijöitä: tuotantoprosessit, raaka-ainevarastot, aikataulut, tuotannon optimointi ja hukan vähentäminen. Kaikki tämä vaatii huolellista toimintasuunnitelmaa, joka manuaalisesti suoritettuna vaatii paljon aikaa ja johtaa siten pidempiin koneen seisokkeihin, mahdollisten inhimillisten virheiden lisäksi.

Ei hätää, Schnelliltä löytyy ratkaisu, jonka avulla pystyt johtamaan ja organisoimaan raudoittamon toiminnan järjestelmällisesti ja tehokkaasti!

Schnell tarjoaa sinulle Graphico Pro -ohjelmiston, joka modulaarisuutensa ansiosta sopeutuu täydellisesti kaikkiin tilanteisiin;  Graphico Pro on kehitetty vastaamaan asiakkaiden todellisia tarpeita.

Graphico Pro tarjoamat edut raudoittamolle:

  • Säästä aikaa: vähentämällä ihmisen osallistumista koneiden ohjelmointiin lisäämällä tuotantoprosessien automatisointia, virheiden määrä vähenee ja tuottavuus lisääntyy merkittävästi koneiden pienien seisokkien ansiosta;
  • Hallitse tuotantoa reaaliaikaisesti: kaikki raudoituskoneet on kytketty Graphico Pro:hon, mikä mahdollistaa aikataulutettujen prosessien reaaliaikaisen valvonnan; tekninen osasto tietää tarkalleen, mitkä työt mikäkin kone/käyttäjä tekee milloinkin;
  • Minimoi materiaalin kulutus: Optimo-toiminnolla voit minimoida hävikin. Optimo-toiminto vähentää leikkaussyklejä ja käyttää kaiken ylijääneen raudan automaattisesti uudelleen.

 Raudoittamo tuotantotilat Bau-Met Oy

Mitä GRAPHICO PRO tekee?

Graphico Pron erinomaisuus nojaa Schnell-ohjelmistoteknikkojen mittavaan kokemukseen raudoitus prosesseista. Graphico Pron avulla voit hallita raudoittamon tuotantoa, logistiikkaa ja organisointia yhdellä ohjelmistolla, optimoimalla kaikki prosessit ja parantamalla tuottavuutta.

Graphico Pro on joustava, tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto raudoitustuotantolistojen kehittämiseen, joka taipuu sekä yksityisiin että julkisiin urakoihin.

Ohjelma tallentaa projektitiedot, hallinnoi projektin etenemisvaiheita ja tuotantotilauksia. Kaikki ohjelmaan syötetyt tiedot voidaan tulostaa räätälöityjen raporttien avulla, jotka on jaettu eri alueille, kuten asiakashallinta tai tilausten hallinta tilaukset sijainnin, elementin tai muun myyntituotteen mukaan. Graphico Pron avulla voit myös tulostaa tarroja ja käsittelyluetteloita eri koneille. Voit myös työskennellä helposti elementtien tai sijaintien mukaan, tarkastella toimitettavien ja toimitettujen lähetysten painoa sekä koostaa erityyppisiä tilastoja.

Schnell Graphico Pro Bau-Met Oy

Graphico Pron päämoduulit:

OPTIMO: integroitu ohjelmisto leikkaus- ja taivutustilausten hallinnan optimoimiseksi: Erinomainen ohjelmisto leikkauslinjastojen ja taivutusautomaattien hallintaan, jonka avulla voit optimoida tankojen paikat eri lokeroissa, kerrostumissa ja kanavissa, minimoida hävikin, vähentää leikkaussyklejä ja kierrättää hukkapalat takaisin käyttöön.

GRAFO TRAX: ohjelmisto, jonka avulla voit seurata raudoittamon materiaalivirtoja.

Schnell Craphico Pro Optimo Bau-Met Oy

Graphico Pro vastaa suurtenkin yrityksen tarpeisiin, jotka edellyttävät keskitettyjä ratkaisuja ja tiedon jakamista useille käyttäjille. Graphico Pron uusi data-arkkitehtuuri sopeutuu kaikkiin kansainvälisiin metrijärjestelmiin, tukee suuria tietomääriä ja hallitsee useita samaan keskusjärjestelmään liittyviä käyttäjiä.  

Jos haluat lisätietoja raudoittamosi Schnell-ratkaisuista, ota yhteyttä meihin (Marko Eklund 0400 221129 marko.eklund@bau-met.com) niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopivia ratkaisuja.

Schnell Graphico Pro toiminnallisuus kaavio Bau-Met Oy

Edellinen artikkeli Uudet Tecmor PF44S ja PF48S mallit
Seuraava artikkeli Neliraudoitus luottaa Schnell raudoitusautomaatio koneisiin