Hyppää suoraan sisältöön
Schnell Eura 16 bau-Met Oy

Neliraudoitus luottaa Schnell raudoitusautomaatio koneisiin

Konekaupasta strategiseen kumppanuuteen. Näin voidaan helposti todeta viiden toimitetun Schnell raudoitusautomaatiokoneen perusteella! Huolto- ja varaosapalvelu on ”business as usual”, mutta yhteistyöhön kuuluu myös käytettyjen koneiden takaisinosto ja jälleenmyynti. 

Ensimmäiset Schnell raudoitusautomaatiokoneet toimitettiin Neliraudoitukselle jo 2007-2008.

Tuotannon kasvun myötä myös konetarpeet päivittyvät, jolloin uuden koneen hankinnan yhteydessä on tärkeää, että yhteistyökumppani huolehtii myös vaihdossa tulevista koneista.
Näin tapahtui myös Neliraudoituksen kohdalla, BAU-MET OY järjesti uudet omistajat vaihtokoneille, joka mahdollisti uusien koneiden hankinnan.
Vaihtokoneet voidaan tapauskohtaisesti myydä suoraan uudelle omistajalle tai tehdaskunnostaa valmistajalla.

Neliraudoituksen vanha Schnell eura 16 lasktattuna rekkaan lähdössä takaisin Italiaan. Bau-Met Oy

Viimeisin uusi Schnell Eura 16 raudoitusautomaatiolinja on juuri asennettu ja otettu käyttöön.

Schnell Eura 16 on erittäin monipuolinen raudoitusautomaatiokone ja soveltuu erinomaisesti niin betonielementti- kuin raudoitustehtaiden tuotantoon. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se on yksi suosituimpia malleja Suomessa. Schnell Eura 16 oikaisee kelalta harjateräslankaa aina 16mm asti ja on varustettu kahdella taivutuspäällä, jonka ansiosta se pystyy taivuttamaan pidemmänkin raudoitteen molemmat päät esim. elementtien sivuraudoitteet. 
Schnell Eura 16 on servo-ohjattu täysin sähkömekaaninen laite, kuten kaikki Schnellin automaatiokoneet. Sähkömekaanisen laitteen etuja ovat pieni energiankulutus (8kWh) ja edulliset huolto- ja käyttökustannukset. 

Neliraudoitus Oy:n Scnell koneet rivissä Bau-Met Oy

Jo ennestään erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi, uusimmassa Eura 16 koneessa on Beckhoffin Windowspohjainen ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta Schnellin ensiluokkainen tekninen tuki pääsee pulmatilanteessa auttamaan Teamviewerin etäyhteyden avulla.

Schnell Eura 16 ominaisuudet ja tekniset tiedot:
  • Vetonopeus max 140 m/min tai HS-versio max 200 m/min
  • Motorisoitu langan vaihto
  • Oikaisumenetelmän (vaaka-pystysuora) hallinta on elektroninen ja kahdella langalla on oma joystick ohjaus kummallekin langalle itsenäisesti
  • Anti-Twist-toiminto (lisävaruste)
  • Patentoitu syöttöyksikkö, joka mahdollistaa yhden tai kahden langan syötön itsenäisesti ”pariton/parillinen” (lisävaruste)
  • 2 taivutusyksikköä (ylempi ja alempi)
  • 4 vetävää käyttöpyörää
  • Leikkuulaite, jossa on säädettävä langanohjain, kääntyvät ja kiinteät leikkuuterät

 Lisätietoja Schnell Eura 16 raudoitusautomaatio koneesta

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut 2000-luvun alkupuolelta asti Schnellin edustajana ja Service centerinä Suomessa. Suomessa on tällä hetkellä jo yli 50 Schnell raudoitusautomaatiokonelinjastoa.

1991 perustettu Neliraudoitus Oy on pitkäaikainen Schnell asiakkaamme Suomessa. Neliraudoitus toimii keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla toimialanaan raudoitteisen esivalmistus, katkaisu, taivutus, toimitus, asennus ja tarvittaessa myöskin hitsaus/sidonta valmiiksi elementeiksi tilaajan tarpeiden mukaan.

1962 perustettu italialainen Schnell on johtava raudoitusautomaatiokoneiden valmistaja, joka toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 150 maassa 11 tytäryhtiön ja yli 50 maahantuojan välityksellä.

Edellinen artikkeli Ota raudoittamosi prosessit hallintaan Schnell GRAPHICO PROn avulla
Seuraava artikkeli 3 vinkkiä roskakuilun käyttöön