Hyppää suoraan sisältöön
Uusi Schnell Eura 16 raudoitusautomaatiolinja Neliraudoitukselle

Uusi Schnell Eura 16 raudoitusautomaatiolinja Neliraudoitukselle

BAU-MET Oy on toimittanut Neliraudoitus Oy:lle uuden Schnell Eura 16 raudoitusautomaatiolinjan. Schnell Eura 16 käsittelee halkaisijaltaan jopa 16mm harjateräslankaa kelalta. Kone oikaisee harjateräslangan ja taivuttaa siitä halutun raudoitteen. Schnell Eura 16 on varustettu kahdella taivutuspäällä, jonka ansiosta se pystyy taivuttamaan raudoitteen molemmat päät. 

Schnell Eura 16 motorisoitu langan vaihto Schnell Eura 16 joystick ohjattu langan oikaisu

Koneessa on motorisoitu langan vaihto sekä joystick ohjattu langan oikaisu. 

Schnell Eura 16 on erittäin monipuolinen raudoitusautomaatiokone ja soveltuu erinomaisesti niin betonielementti- kuin raudoitustehtaiden tuotantoon. Schnell Eura 16 on servo-ohjattu täysin sähkömekaaninen laite, kuten kaikki Schnellin automaatiokoneet. Sähkömekaanisen laitteen etuja ovat pieni energiankulutus (8kWh) ja edulliset huolto- ja käyttökustannukset. 

Lisätietoja Schnell Eura 16 raudoitusautomaatio koneesta

1972 perustettu BAU-MET Oy on toiminut 2000-luvun alkupuolelta asti Schnellin edustajana ja Service centerinä Suomessa. Suomessa on tällä hetkellä jo yli 50 Schnell raudoitusautomaatiokonelinjastoa.

1991 perustettu Neliraudoitus Oy on pitkäaikainen Schnell asiakkaamme Suomessa. Schnell Eura16 on Neliraudoitukselle jo neljäs Schnell linjasto, ensimmäiset tuotantolinjat toimitimme jo vuonna 2007.

Italialainen 1962 perustettu Schnell on johtava raudoitusautomaatiokoneiden valmistaja, joka toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 150 maassa 11 tytäryhtiön ja yli 50 maahantuojan välityksellä.

Edellinen artikkeli Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväreelle uusi Böcker AHK 30/1500 mininosturi
Seuraava artikkeli Altrex MiTower: Markkinoiden ensimmäinen ja ainoa teline, jonka saa koota yksin!